Life

Ce se întâmplă acum cu Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat Românii au talent în 2019. Din păcate, viața nu i s-a schimbat prea mult

Ce face în prezent Ana Maria Pantaze, la 3 ani de când a pus mâna pe marele premiu de la Românii au talent. A intrat într-un con de umbră.
14.10.2022 | 19:31
Ce se intampla acum cu Ana Maria Pantaze croitoreasa care a castigat Romanii au talent in 2019 Din pacate viata nu i sa schimbat prea mult
Ce face în prezent Ana Maria Pantaze, la 3 ani de când a pus mâna pe marele premiu de la Românii au talent. A intrat într-un con de umbră. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă acum cu croitoreasa care a câștigat trofeul emisiunii de talent de la Pro TV, în 2019. Din păcate, viața nu i s-a schimbat prea mult și nu a reușit să-și facă un nume în industria muzicală românească.

Ce face în prezent Ana Maria Pantaze, la 3 ani de când a pus mâna pe marele premiu de la Românii au talent. A intrat într-un con de umbră

Ana Maria Panteze câștiga în anul 2019 marele premiu de la Românii au talent, în valoare de 120.000 de euro. Foarte multă lume se aștepta ca femeia, de profesie croitoreasă, să apară în piesajul muzical românesc, dar lucrurile au stat complet altfel.

ADVERTISEMENT

A lansat o piesă în urmă cu doi ani, pe Youtube, care însă nu a fost apreciată de public. Visuri la cornete abia a adunat 44.600 de like-uri. Din păcate, visul de a deveni cântăreață, așa cum transmitea prin versuri, nu s-a îndeplinit.

Melodia nu i-a adus faimă și acum a intrat într-un con de umbră. În plus, Ana Maria Pantaze nu mai este activă nici pe rețelele de socializare, unde este urmărită de un număr foarte mic de persoane.

ADVERTISEMENT

Se pare că lumea a uitat-o pe croitoreasa care i-a impresionat în urmă cu 3 ani pe jurații de la Românii au talent, în ciuda faptului că videoclipurile de la emisiune au milioane de vizualizări.

Ana Maria Pantaze, viață după Românii au talent 2019

Ana Maria Pantaze a dezvăluit cum a cheltuit premiul de la Românii au talent, subliniind că nu mai are niciun „sfanț”. Câștigătoarea din 2019 nu este căsătorită, deși spune că a fost cerută în căsătorie de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

„Am rămas la fel de emoționată. Nu am mai cântat de 2-3 ani. După concurs am cântat pe o terasă de două ori pe săptămână, dar pandemia a închis-o și a trebuit să stau acasă. Acum nu lucrez, dar o să-mi caut. 

O să am câteva interviuri și o să văd. Nu sunt pe croitorie, sunt în alt domeniu. Vreau să mă focusez mai mult pe a face o piesă, două. Îmi este dor de emoțiile acelea pe care le-am avut prima oară, dar îmi e frică de ele. 

ADVERTISEMENT

Nu mi-am făcut planuri după ce am câștigat. Cu premiul de 120.000 de euro mi-am luat un apartament și am făcut o piesă. În rest, nimic, nu m-am dus în vacanțe”, a declarat Ana Maria Pantaze în urmă cu câteva luni la Vorbește lumea, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT