Life

Ce se întâmplă, acum, cu Benone Sinulescu! Cântărețul a fost externat, dar nu putea să se miște

Benone Sinulescu a fost, de curând, internat, problemele de sănătate ale cântărețului fiind cât se poate de grave, iar la externare, susține impresarul artistului, lucrurile nu erau cu mult mai bine.
01.08.2021 | 17:08
Ce se intampla acum cu Benone Sinulescu Cantaretul a fost externat dar nu putea sa se miste
ADVERTISEMENT

Ionuț Pavel, impresarul lui Benone Sinulescu, a făcut o serie de dezvăluiri la Antena Stars cu privire la starea de sănătate a artistului, externat deja din spital, după ce, o perioadă, viața îi atârna de un fir de păr.

Cum se simte Benone Sinulescu dupa externare

Internat de urgență în spital după ce s-a prăbușit acasă și a fost descoperit de soția lui, tarea de sănătate a lui Benone Sinulescu s-a îmbunătățit, chiar dacă, nici acum, artistul nu este într-o formă prea bună.

ADVERTISEMENT

”Din moment ce a fost băgat pe targă într-o ambulanță e clar că nu se putea deplasa că probabil ar fi ieșit pe picioarele lui și ar fi fost luat de o mașină, nu dus acasă cu o ambulanță”, a spus impresarul lui Benone Sinulescu pentru sursa citată.

Mai mult, a explicat acesta, din punctul lui de vedere Benone Sinulescu are nevoie și acum de îngrijiri de specialitate, mai ales că situația artistului a fost una critică.

ADVERTISEMENT

Impresarul lui Benone Sinulescu: ”Ar trebui evaluat”

Impresarul lui Benone Sinulescu, Ionuț Pavel, este convins că medicii ar trebui să îl supravegheze și acum pe marele artist, cu atât mai mult cu cât, atunci când acesta a fost internat, el sugera că Nea Beni ar fi fost victima unei culpe medicale.

„Sunt obligați cei de la spital, în clipa de față, să treacă cineva să îl vadă măcar o dată pe săptămână, presupun. El a plecat de la supraveghere medicală zilnică la supraveghere o dată la nu știu cât timp și atunci e clar că ar trebui evaluat că la vârsta lui e clar că pot interveni schimbări”, susține impresarul lui Benone Sinulescu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Benone Sinulescu, victima unei culpe medicale?

Impresarul Ionuț Pavel, cel care a anunțat că Benone Sinulescu este în stare gravă, la spital, cu câteva săptămâni în urmă sugera că vinovați pentru starea medicală a artistului ar fi chiar doctorii. Iar asta în ciuda faptului că, ulterior, soția artistului l-a și contrazis public, iar el nu are studii de specialitate.

”Starea artistului a început să degenereze în urmă cu un an și anumite semne spuneau că este nevoie urgentă de un consult al unui specialist și o îngrijire de specialitate. Rămas izolat pe perioada pandemie, Nea Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la recuperarea sa medicală”, explica Ionuț Pavel pentru România TV la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Mai mult, explica Ionuț Pavel, Benone Sinulescu a fost privat de minimul de analize necesare având în vedere problemele grave de sănătate ale cântărețului.

”Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă `momentul de final` al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile”, mai spunea Ionuț Pavel.

Benone Sinulescu, probleme cardio-vasculare grave

Conform informațiilor oferite de Ionuț Pavel, impresarul lui Benone Sinulescu, problemele artistului sunt mai vechi și țin de zona cardio-vasculară, tratamentele de care acesta a beneficiat nefiind suficient de eficiente.

”Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza înfundării arterei carotide și care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment”, a explicat impresarul artistului.

Benone Sinulescu are șapte decenii de carieră

Ajuns la 84 de ani, Benone Sinulescu este unul dintre puținii artiști care se pot lăuda cu șapte decenii de carieră, cântărețul urcând pe toate marile scene ale României alături de alte figuri consacrate ale muzicii populare de la noi.

De altfel, la aflarea veștii că Benone Sinulescu este bolnav, Irina Lohin a început să se roage cu ardoare pentru sănătatea colegului ei de scenă.

”Tot ce îmi pot dori este ca Benone să se vindece, să se facă bine. Sper că acesta este doar un episod, să treacă peste el”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Irina Loghin.

ADVERTISEMENT