Life

Benone Sinulescu e în stare critică! Artistul a leșinat în casă! E victima unor greșeli medicale?

Artistul Benone Sinulescu are mari probleme de sănătate și se pare că starea lui de sănătate s-a înrăutățit foarte mult, el fiind găsit inconștient în casă.
10.07.2021 | 14:46
Benone Sinulescu e in stare critica Artistul a lesinat in casa E victima unor greseli medicale
ADVERTISEMENT

Potrivit România TV, Benone Sinulescu este în stare critică după ce a leșinat și a fost găsit inconștient în casă. Mai mult, susține pentru sursa citată Ionuţ Pavel, fostul impresar al lui ”Nea Beni”, artistul este victima unor greșeli medicale.

Benone Sinulescu, găsit inconștient în casă

”Benone Sinulescu se află într-o stare foarte gravă, și se stingă fără un ajutor de specialitate”, anunță Ionuț Pavel, citat de România TV

ADVERTISEMENT

Conform fostului Impresar al artistului, Benone Sinulescu este tratat acum într-o clinică de îngrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, de lângă Arad, în loc să fie dus la spital, la urgențe, așa cum consideră el că ar fi necesar.

Benone Sinulescu, probleme cardio-vasculare extrem de grave

Conform declarațiilor făcute de fostul impresar al lui ”Nea Beni”, problemele artistului de 84 de ani sunt mai vechi, dar s-au înrăutățit în ultimul an.

ADVERTISEMENT

”Starea artistului a început să degenereze în urmă cu un an și anumite semne spuneau că este nevoie urgentă de un consult al unui specialist și o îngrijire de specialitate. Rămas izolat pe perioada pandemie, Nea Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la recuperarea sa medicală”, explica Ionuț Pavel pentru România TV.

Mai mult decât atât, susține fostul impresar, Benone Sinulescu este victima unor greșeli medicale când vine vorba de problemele sale cardio-vasculare.

ADVERTISEMENT

”Nea Beni a fost găsit joi inconștient, căzut în casă. Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă `momentul de final` al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile”, susține Ionuţ Pavel, fostul impresar al artistului Benone Sinulescu.

Ce boală are, de fapt, Benone Sinulescu?

Informațiile oferite de fostul impresar al lui Benone Sinulescu anunță că problemele cardio-vasculare ale artistului sunt mai vechi și că tratamentele pe care le-a primit până acum nu au avut eficiența dorită.

ADVERTISEMENT

”Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza infundarii arterei carotide și care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment. După schimbarea medicației, starea lui Nea Beni părea că se poate îmbunătăți dar nu a fost decât o mică perioadă de tranziție”, a mai precizat fostul impresar al artistului Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu are 84 de ani

Benone Sinulescu e unul dintre cei mai mari interpreți de muzică populară românească din toate timpurile, iar de-a lungul carierei artistului ajuns la 84 de ani, melodiile sale au încântat mai multe generații.

Activ în muzică de aproape 70 de ani, Benone Sinulescu a fost decorat și în vremea comunismului, dar și după Revoluție, Nea Beni fiind posesorul ”Ordinului Meritul Cultural”, clasa a IV și deține și Crucea națională Serviciul Credincios clasa a III-a.

ADVERTISEMENT