Life

Ce se întâmplă acum cu Darius Mabda, copilul care a câștigat ultimul sezon Românii au talent. Cum i s-a schimbat viața

Ce face în prezent Darius Mabda, băiatul care a pus mâna pe marele premiu de la Românii au talent 2022. Cum a evoluat după concurs.
16.10.2022 | 15:50
Ce se intampla acum cu Darius Mabda copilul care a castigat ultimul sezon Romanii au talent Cum i sa schimbat viata
Ce face în prezent Darius Mabda, băiatul care a pus mâna pe marele premiu de la Românii au talent 2022. Cum a evoluat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă acum cu copilul care a câștigat ultimul sezon Românii au talent. Cum i s-a schimbat viața tânărului dansator originar din Oradea, după ce a pus mâna pe marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Ce face în prezent Darius Mabda, băiatul care a pus mâna pe marele premiu de la Românii au talent 2022. Cum a evoluat

Darius Mabda a câștigat ultimul sezon de la Românii au talent, iar de atunci a avut mai multe spectacole, ultimul având loc pe 3 octombrie. La momentul respectiv a urcat pe scenă împreună cu copiii de la școala de muzică a Alinei Sorescu.

ADVERTISEMENT

Inimă de copil este spectacolul care i-a ridicat în picioare pe cei aflați în sală. Tânărul dansator a ajuns cunoscut după ce a primit Golden Buzz în preselecții din partea lui Mihai Bobonete, iar în finală a fost votat în număr foarte mare.

„Încă îmi vine greu să realizez cu adevărat momentul de seara trecută! Nu am cuvinte pentru a vă mulțumi tuturor pentru susținerea necondiționată!

ADVERTISEMENT

Vă sunt recunoscător pentru tot! Mulțumesc juriului pentru această experiență inedită”, scria fostul concurent de la Pro TV pe pagina de Instagram, după ce a câștigat premiul cel mare.

A investit enorm în pasiunea sa, dansul, dovadă că a participat la numeroase concursuri și festivaluri unde a fost apreciat pentru devotamentul său. Darius Mabda cucerește și acum cu dansurile sale contemporane.

ADVERTISEMENT

Adolescentul de numai 14 ani execută perfect pașii, uneori chiar după propria coregrafie, lucru care i-a adus inclusiv premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro, în finala ultimului sezon de la Românii au talent.

Darius Mabda, aprecieri pe social media, după Românii au talent

Mai mult decât atât, câștigătorul de la Pro TV este lăudat constant pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activ și are o comunitate mare. Peste 3.600 de persoane îl urmăresc pe tânărul dansator din Oradea.

ADVERTISEMENT

Recent, Darius Mabda le-a arătat internauților că a ajuns în Statele Unite ale Americii, însoțit de familia sa. Cel mai probabil va participa la un concurs, dar se va bucura și de plimbări pentru a descoperi Los Angeles.

ADVERTISEMENT