Life

Ce se întâmplă acum cu George Nicolescu, celebrul cântăreț născut orb: “Mă supără multe”

Ce se întâmplă acum cu George Nicolescu. Cum se mai simte celebrul cântăreț care s-a născut orb. De ce este foarte supărat.
15.09.2023 | 17:13
Ce se intampla acum cu George Nicolescu celebrul cantaret nascut orb Ma supara multe
Ce se întâmplă acum cu George Nicolescu. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă acum cu George Nicolescu, celebrul cântăreț care s-a născut orb. El trece acum prin clipe mai grele.

Ce se întâmplă acum cu George Nicolescu, celebrul cântăreț născut orb

Celebrul cântăreț care s-a născut orb trece prin clipe grele. El a mărturisit că îl supără multe lucruri, mai ales starea sa de sănătate.

ADVERTISEMENT

Acesta a mărturisit că este bolnav în ultima vreme din cauza stării sale de sănătate. Lucrurile sunt atât de grave încât artistul are nevoie de ajutor și să meargă la baie.

Totuși, artistul a spus că nu a ajuns atât de rău încât să fie nevoie să poarte pampers. Deși nu se simte bine, George Nicolescu este resemnat cu ce i se întâmplă pentru că așa este viața.

ADVERTISEMENT

„Sunt puțin bolnăvior în ultima perioadă și sunt tare supărat. Mă supără multe, mă supără sănătatea.

Trebuie să fiu atent ce fac cam la tot. Îmi este foarte greu, de exemplu, să mă duc la baie, aștept acum să vină soția să mă ajute.

ADVERTISEMENT

Nu port pampers, nu! Nu am ajuns chiar până acolo! Nu mă simt foarte bine, dar astea sunt valurile vieții”, a declarat George Nicolescu, pentru Click!

George Nicolescu este mândru de familia lui

Pe lângă problemele de sănătate care îl supără, George Nicolescu are și motive de mândrie. Artistul are o familie frumoasă, o soție care îl susține și doi copii cu care se mândrește.

ADVERTISEMENT

Acesta a dezvăluit că mereu a avut parte de liniște în familia lui, lucru care i se datorează soției sale.

„Am o familie frumoasă, mă mândresc cu familia mea. Eu niciodată nu am fost gelos pe soția mea, de exemplu când pleca de acasă.

Pe soția mea nici nu o întreb când pleacă de acasă, îmi spune ea singură. Ea e reușit să îmi oferă o liniște aparte, așa și trebuie, este un lucru normal să ai liniște în casă”, a declarat George Nicolescu, pentru Click!

ADVERTISEMENT