Life

Minerva, dezvăluiri dureroase despre problemele de sănătate. A primit o veste cruntă de la medici: „Am plâns o după amiază întreagă”

Minerva, unul dintre cei mai iubiți și apreciați astrologi ai României, a trecut prin momente foarte dificile din cauza problemelor de sănătate.
19.07.2023 | 17:13
Minerva dezvaluiri dureroase despre problemele de sanatate A primit o veste crunta de la medici Am plans o dupa amiaza intreaga
Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Minerva. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Minerva a ajuns în pragul depresiei din cauza unor probleme de sănătate. S-a operat înainte de Paște, însă medicii erau sceptici în privința sa și i-au dat o veste care a făcut-o să plângă în hohote. Cum se simte acum celebrul astrolog.

Cum se simte acum Minerva. Astrologul s-a confruntat cu probleme grave de sănătate

Ultimele patru luni nu au fost deloc ușoare pentru Gabriela Dima, cunoscută întregii țări drept Minerva. Celebrul astrolog se luptă de ani buni cu coxartroza, o boală care a împiedicat-o să se deplaseze normal, ceea ce a motivat-o să apeleze la operație.

ADVERTISEMENT

Intervenția chirurgicală a avut loc în Săptămâna Mare, sub supravegherea medicului care i-a și descoperit în trecut afecțiune, la Arad. Astrologul a ales ca intervenția să aibă loc în această regiune a țării pentru a fi mai aproape de mama sa și de unele rude ale sale.

De asemenea, după ce a ieșit din spital, pentru Minerva a urmat o perioadă lungă de tratament la Băile Felix. Însă nu totul a mers ca pe roate pentru celebrul astrolog, înainte de procedură, a primit o veste cruntă din partea doctorilor.

ADVERTISEMENT

Ajunsă aproape în pragul depresiei, Gabriela Dima a aflat că este posibil să rămână pe viață cu un handicap locomotor. „Atunci când medicul mi-a spus că aș putea rămâne cu un handicap pe viață, în urma operației. Unul care m-ar fi împiedicat la mers.

O după-amiază întreagă am plâns în camera de spital. Nu reușeam să depășesc momentul și mă vedeam doar în postura de om cu handicap pentru tot restul vieții. Fiindcă acolo, la șold, mi s-a introdus o bucată de titan și exista pericolul să nu mă împac cu asta!”, a povestit Minerva pentru cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

Celebrul astrolog s-a întors la muncă

Din fericire, operația a mers bine, iar Minerva s-a recuperat, astfel că acum, după patru luni de absență, se poate întoarce la muncă. Reamintim că astrologul lucrează acum în cadrul Băncii Naționale, unde ocupă un post de asistent director.

„Întoarcerea la serviciu mi-am programat-o, de comun acord cu medicul, la jumătatea lunii iulie și mă bucur că am reușit să mă țin de agenda propusă. Fiindcă acum, când las în urmă lucrurile, constat că nu a fost chiar așa de simplu totul.

ADVERTISEMENT

(…) Mă bucur că am revenit la muncă și de întâlnirea cu colegii. Toată lumea a fost drăguță cu mine și sper să mă reintegrez cât mai repede”, a adăugat Minerva.

ADVERTISEMENT