Life

Ce se întâmplă când te suni pe propriul număr de telefon, indiferent dacă ești la Digi, Vodafone, Orange sau Telekom

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă când te suni pe propriul număr de telefon indiferent dacă ești la Digi, Vodafone, Orange sau Telekom?
08.07.2023 | 16:00
Ce se intampla cand te suni pe propriul numar de telefon indiferent daca esti la Digi Vodafone Orange sau Telekom
Ce se întâmplă când te suni pe propriul număr de telefon, indiferent dacă ești la Digi, Vodafone, Orange sau Telekom. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă când te suni pe propriul număr de telefon indiferent dacă ești la Digi, Vodafone, Orange sau Telekom? O tânără a vrut să afle acest lucru și a filmat totul.

Ce se întâmplă când te suni pe propriul număr de telefon

Există numeroase trucuri care pot fi aplicate în viața de zi cu zi. De asemenea, nu puțini sunt cei care au numeroase curiozități. Acesta este și cazul unei tinere care a vrut să afle ce se întâmplă când te suni pe propriul număr de telefon.

ADVERTISEMENT

Indiferent că ești client Digi, Vodafone, Orange sau Telekom, rezultatul este același. Se pare că experimentul a fost apreciat de numeroase persoane de pe TikTok. Cel mai probabil însă, mulți se așteptau la un astfel de fenomen.

Și totuși ce se întâmplă când te suni pe propriul număr de telefon? Asta s-a întrebat și Lucy. Tânăra, care are sute de mii de urmăritori de pe TikTok, a filmat întregul moment și a împărtășit totul.

ADVERTISEMENT

După ce s-a sunat singură pe propriul număr de telefon, aceasta a primit și un răspuns. O voce din centrală a preluat apelul, spunându-i că numărul telefonat este ocupat. “Linia apelată este momentan ocupată, vă rugăm reveniți”, asta vei auzi dacă te suni pe propriul telefon mobil sau își va apărea direct “Utilizator ocupat”.

Același lucru se întâmplă și dacă ești client Digi, Vodafone, Orange sau Telekom

De ce se întâmplă asta? În momentul în care faci acest lucru, sistemul companiei de telefonie mobilă, fie Digi, Vodafone, Orange sau Telekom, înregistrează apelul ca fiind ocupat. Iar asta este destul de logic.

ADVERTISEMENT

Oricine poate încerca acest experiment, însă rezultatul va fi cel mai probabil același. Un alt truc legat de numărul tău de telefon este cel legat de aflarea rețelei. După cum este bine cunoscut deja, numeroase persoane au ales să își proteze numărul de telefon.

Astfel, deși la prima vedere numărul pare unul de Vodafone sau Orange, el poate fi în realitate unul de la Digi ori Telekom. Cum îți dai seama deci dacă suni în altă rețea și ce fel de minute vei consuma?

ADVERTISEMENT

Nu trebuie decât să intri pe site-ul portabilitate.ro. Acolo poți scrie numărul de telefon și afli în doar câteva secunde în ce rețea se află. Totul este gratuit și de asemenea ai șansa să afli și alte informații suplimentare.

ADVERTISEMENT