Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce se întâmplă, cu adevărat, cu Miculescu la FCSB. Anunțul lui Becali: “N-a costat 1,7 milioane, cum se vorbește”

David Miculescu este unul dintre cele mai scumpe transferuri de la FCSB în ultimii ani. Gigi Becali a clarificat la FANATIK SUPERLIGA suma plătită pentru el celor de la UTA Arad.
04.09.2023 | 12:22
Ce se intampla cu adevarat cu Miculescu la FCSB Anuntul lui Becali Na costat 17 milioane cum se vorbeste
Ce se intampla, cu adevarat, cu Miculescu la FCSB ANUNTUL lui Becali. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

David Miculescu este unul dintre jucătorii de la care Gigi Becali avea mari aşteptări. Transferat pe bani mulţi vara trecută de la UTA Arad, Miculescu nu a confirmat şi la FCSB la nivelul aşteptat.

Ce se întâmplă, cu adevărat, cu Miculescu la FCSB: “Nu sunt bani chiar atât precum credeţi voi”

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA suma reală plătită pentru David Miculescu, la vremea respectivă suma vehiculată pentru transfer fiind de 1,7 milioane de euro:

ADVERTISEMENT

Am foarte mare încredere în Miculescu. Nu sunt bani chiar atât precum credeţi voi. N-a costat 1,7 milioane de euro, aşa cum se vorbeşte. Sunt vreo 1,2 milioane de euro. Alte chestiuni nu are rost să le discutăm.

Transferul lui Compagno a fost de 1,5 milioane de euro. Este gata perioada de transferuri. Nu mai avem ce să discutăm despre asta”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

David Miculescu, început dificil de sezon la FCSB!

David Miculescu a bifat nouă meciuri în tricoul FCSB în acest început de sezon, dar a fost titularizat doar în trei dintre ele. A reuşit să marcheze un gol şi să dea o pasă de gol în actuala stagiune.

Atacantul a suferit şi o accidentare în acest debut de sezon, în meciul din preliminariile Conference League cu CSKA Sofia 1948. El a lipsit de la meciurile cu CFR Cluj şi turul cu Nordsjaelland.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: “Nu mai iau atacant, pentru că e David Miculescu”

La începutul campionatului, Gigi Becali a dezvăluit că nu mai vrea să transfere un alt atacant, în condiţiile în care pe lângă Andrea Compagno va fi şi David Miculescu, folosit pe acest post:

”Nu mai iau atacant, pentru că e David Miculescu. Ei (n.r.- staff-ul tehnic) spun că a crescut foarte mult, lovește bine mingea, are inteligență, are forță, are viteză, deci are toate ingredientele. Așa că nu are rost (n.r.- să transfere un alt atacant), pentru ce?”, a spus Becali în luna iulie.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30.

Gigi Becali dezvăluie suma plătită pe David Miculescu

ADVERTISEMENT