Sport

David Miculescu, apărat de un fost golgheter al FCSB: „I-am spus lui Gigi Becali să aibă răbdare!”

David Miculescu (21 de ani), atacantul lui FCSB, are parte de susținerea lui Adrian Neaga (43 de ani), care a discutat cu Gigi Becali despre vârful venit de la UTA.
29.12.2022 | 10:28
David Miculescu aparat de un fost golgheter al FCSB Iam spus lui Gigi Becali sa aiba rabdare
David Miculescu a marcat doar 2 goluri în 29 de meciuri la FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a plătit o sumă uriașă pentru transferul lui David Miculescu: 1,7 milioane de euro, însă vârful nu a devenit un jucător decisiv deocamdată. Adrian Neaga consideră însă că a avut parte și de foarte mult ghinion.

Adrian Neaga cere timp pentru David Miculescu: „Toți jucătorii care vin din provincie au nevoie de o perioadă de acomodare”

David Miculescu a reușit două goluri pentru FCSB  în 29 de meciuri și a mai oferit câte un assist în SuperLiga, Cupa României Betano și preliminariile Europa League. Asta deși la UTA reușise două goluri în trei meciuri.

ADVERTISEMENT

Adrian Neaga a încercat însă să îi explice lui Gigi Becali să aibă răbdare cu Miculescu: „Am avut câteva discuții și cu Gigi (n.r.- Becali) referitoare la el, când era în pasa aceea mai dificilă, și i-am spus că aceeași perioadă am avut-o și eu la Steaua”.

Fostul golgheter al Stelei e de părere că asta este valabil pentru toți jucătorii transferați de FCSB în această vară: „Toți jucătorii care vin din provincie au nevoie de o perioadă de acomodare”, a spus Adrian Neaga la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Neaga, explicații pentru nereușitele lui Miculescu: „El a avut și ghinionul să fie pe post cu Andrei Cordea”

Adrian Neaga îl consideră pe Andrei Cordea cel mai bun jucător din SuperLiga, iar lui David Miculescu nu i-a fost deloc ușor jucând pe aceeași poziție.

 „El a avut și ghinionul să fie pe post cu Andrei Cordea, cel mai bun jucător al campionatului, dar încet-încet a intrat, a avut mai multe minute și cred că în viitorul apropiat se va impune la Steaua (n.r.- FCSB)”, a mai explicat fostul jucător.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali are mare încredere în David Miculescu: „Sper să nu-l dezamăgesc și atât”

Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că își pune mari speranțe în David Miculescu și e convins că va obține o sumă importantă pentru jucătorul pe care a vrut cu orice preț să îl aducă la FCSB.

Atacantul a ținut să îi mulțumească după ultimul meci din 2022: „Patronul pune o presiune, dar mă bucur, pentru că îmi dă încredere, sper să nu-l dezamăgesc și atât. Vreau să iau campionatul cu Steaua (n.r. – FCSB), ar fi ceva foarte frumos”.

ADVERTISEMENT

În privința formei sale, David Miculescu și-a fixat un obiectiv pentru a doua parte a sezonului: „Bineînțeles, puteam să dau mai mult, să-mi ajut mai mult echipa. Dar anul 2023 sper să fie unul bun pentru mine. Nu mi s-a părut foarte dificil să mă adaptez, nu sunt un copil. Pe mulți jucători îi știam, mi-a fost ușor”.


  • 1,80 este cota BETANO oferită pentru pronosticul „1x și sub 4,5 goluri” la meciul Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT