Life

Ce se întâmplă cu Anamaria Prodan de 1 Decembrie, la două zile după ce a chemat Ambulanța. Exclusiv

01.12.2020 | 11:10
Ce se intampla cu Anamaria Prodan de 1 Decembrie la doua zile dupa ce a chemat Ambulanta Exclusiv
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a trecut prin focurile iadului, zilele trecute, după ce a fost nevoită să cheme Ambulanța la domiciliu. Starea ei de sănătate s-a înrăutățit subit, iar impresarul de fotbal s-a speriat și a apelat la personalul medical. FANATIK vine cu noutăți despre starea de sănătate a vedetei.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a trecut prin momente grele, stări greu de înțeles, sentimente de furie, tristețe și panică pe care doar un bolnav cu noul coronavirus poate să le simtă.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a temut pentru viața ei, mai ales că starea sa de sănătate s-a înrăutățit subit și a fost nevoită să meargă de urgență la spital, la Matei Balș, pentru analize amănunțite.

Anamaria Prodan este vizibil slăbită
Anamaria Prodan este vizibil slăbită după ce s-a înfectat cu COVID-19

Medicii i-au dat un tratament specific pentru noul coronavirus, iar acum Anamaria Prodan se află într-o stare mai bună. Sursele noastre spun că soția lui Reghecampf se află sub supraveghere medicală la domiciliu, starea ei fiind stabilă.

ADVERTISEMENT

De altfel, în urma radiografiilor făcute, organele impresarului de fotbal nu au fost afectate, semn că Anamaria Prodan duce boala pe picioare și iese victorioasă din această luptă cu COVID-19.

Anamaria Prodan nu se află în stare gravă la spital. Vedeta este acasă, sub supraveghere medicală

„A  fost cumplit, asta mi-a spus. Ana a trecut prin clipe foarte grele, s-a speriat și de asta a și chemat Ambulanța. Ea este o femeie puternică, nu se sperie din orice, o știți cu toții.

ADVERTISEMENT

I s-au făcut radiografiile la plămâni, însă nu îi sunt afectate organele, totul este bine, este sub tratament și supraveghere medicală.

Se află acasă, medicii au considerat că poate să rămână la domiciliu, după ce starea ei s-a îmbunătățit. Ea s-a speriat foarte tare, s-a gândit numai la copiii ei în acele momente. Nu știe de unde a luat coronavirus, nu-și explică, mai ales că s-a protejat”, a declarat un apropiat al familiei Reghecampf pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT