Life

Ce se întâmplă cu artistul protejat de Georgiana Lobonț? Cântărețul, dezvăluiri despre fiul pe care îl crește singur: ”De 10 lejer”

Protejatul cântăreței Georgiana Lobonț ne-a povestit ce a făcut în ultima perioadă, după ce a intrat într-un con de umbră.
20.06.2023 | 17:03
Ce se intampla cu artistul protejat de Georgiana Lobont Cantaretul dezvaluiri despre fiul pe care il creste singur De 10 lejer
Karym, unul din artiștii preferați de Georgiana Lobonț pentru colaborări muzicale. Foto: Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Cântărețul ”protejat” de Georgiana Lobonț, Karym, a făcut o pauză de la aparițiile publice, însă promite o revenire de zile mari! Ce a făcut în ultima vreme?

Ce se mai știe de Karym, protejatul cântăreței Georgiana Lobonț

În cei doi ani în care a lipsit din lumina reflectoarelor, Karym a vrut să se focuseze pe creșterea băiatului său, Angel, în vârstă de 15 ani. Karym îl crește singur pe băiat. Mama acestuia e stabilită în Franța de ani buni.

ADVERTISEMENT

Femeia s-a recăsătorit acolo după ce a fost decăzută din drepturile părintești. De fapt, ea a fost cea care a renunțat la atribuțiile de părinte la scurtă vreme după ce fiul ei a venit pe lume.

Colaboratorul muzical și prietenul cântăreței Georgiana Lobonț, cu care a scos un super-hit în urmă cu doi ani, împreună cu saxofonistul Armin Nicoară, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că pregătește o mare revenire. În prezent, lucrează la mai multe piese.

ADVERTISEMENT

Tânărul ne-a zis că planurile de viitor ale fiului său nu au nicio legătură cu cariera pe care el a ales-o. Angel e atras de un cu totul alt domeniu. E caracterizat de tată drept un adolescent destul de pragmatic. Spune despre fiul său că știe foarte bine ce vrea de la viață.

Karym s-a dedicat în totalitate fiului său: „E un luptător”

Karym ne-a mărturisit că fiul său putea fi un elev de 10 pe linie! Doar că… niciodată nu a vrut să își încarce memoria cu informații pe care le consideră inutile.

ADVERTISEMENT

„În ultima vreme, m-am dedicat mai mult fiului meu. Pe măsură ce crește, mai ales că acum se pregătește să devină licean, e din ce în ce mai rebel. Are simțul justiției foarte dezvoltat! Cât despre școală, ar fi putut fi de 10 lejer.

Numai că lui nu îi plac informațiile inutile. În educația lui, personal m-am axat pe dezvoltarea inteligenței emoționale. M-am axat pe filtrarea informației.

ADVERTISEMENT

E un luptător, e plin de energie, iar pe viitor își dorește să se integreze în una din instituțiile publice care apără și protejează, poate chiar să devină polițist.

Momentan, am căzut de comun acord că Liceul cu Program Sportiv din Brăila este varianta cea mai bună pentru planurile sale de viitor”, a declarat Karym, în exclusivitate pentru FANATIK.

Cântărețul revine din toamnă cu surprize uriașe

Revenind la dorințele sale, la proiectele personale, Karym ne-a spus că în tot acest timp de absență din centrul atenției a fost numai bun pentru a-și încărca bateriile. A fost timpul ideal pentru a veni cu surprize uriașe pentru fanii săi.

„Cât despre planurile mele de viitor, acestea au început să prindă contur. Probabil că din toamnă, dacă lucrurile merg atât de bine ca până acum, voi surprinde plăcut pe toată lumea. Vin niște surprize frumoase pe plan muzical”, a dezvăluit Karym, protejatul cântăreței Georgiana Lobonț.

Muzica i-a adus până acum împliniri lui Karym, dar și câteva necazuri. Pe 11 septembrie 2022, artistul a acuzat-o pe Carmen de la Sălciua, unul din starurile muzicii de petrecere, de furt intelectual!

georgiana lobonț karym
Karym a scos o melodie cu Georgiana Lobonț, în anul 2021, iar de atunci este unul din ”protejații” vedetei. Piesa „Se vede că mă iubești” are peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube

Colegul artistei Georgiana Lobonț, conflict cu Carmen de la Sălciua din cauza unei melodii

Karym a declarat că fosta soție a lui Culiță Sterp a postat o melodie pe care au realizat-o împreună fără a-l trece și pe el pe platformele de streaming. Carmen a postat melodia doar cu numele și poza ei, deși era vorba despre un featuring.

„Deja i-am dat în judecată. Nu e vorba doar de Nek, ci și de Carmen de la Sălciua, deoarece ea e producătorul. Ea știa, căci el a contribuit cu 2000 de euro la clipul piesei, ea știa cu cine face feat-ul.

L-am sesizat pe Nek că a fost pusă doar poza lui Carmen și doar numele ei. Ea e direct responsabilă pentru imaginea ei și numele ei. Adică indiferent ce contract are cu orice manager, ea are ceva de spus. În condițiile în care ea știa de această problemă, ea trebuia să ia atitudine”, spunea Karym, protejatul cântăreței Georgiana Lobonț, în 2022, pentru spynews.ro.

 

ADVERTISEMENT