Life

Ce se întâmplă cu copiii lui Dinu și Deei Maxer după divorț: “E mai bine așa”

Ce se întâmplă acum cu copiii lui Dinu și Deei Maxer. Părinții lor au divorțat după 18 ani împreună. Unde vor locui cei doi.
29.03.2023 | 19:32
Ce se intampla cu copiii lui Dinu si Deei Maxer dupa divort E mai bine asa
Ce se întâmplă cu copiii lui Dinu și Deei Maxer după divorț. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu copiii lui Dinu și Deei Maxer. Cei doi au divorțat, dar au stabilit și ce soartă vor avea cei doi copii ai lor după despărțire.

Ce se întâmplă cu copiii lui Dinu și Deei Maxer după divorț

Dinu Maxer este cel care a dezvăluit ce se va întâmpla cu cei doi copii pe care îi are cu Deea Maxer. Cei doi au divorțat și s-a decis și unde vor sta copiii.

ADVERTISEMENT

Dinu Maxer a spus că el și Deea Maxer au tutelă comună pentru cei doi copii ai lor. Băiatul a vrut să stea cu tatăl lui, în timp ce fetița cuplului a vrut să locuiască cu mama sa.

Dinu Maxer și băiatul stau la etajul 2, iar Deea Maxer și fetița celor doi locuiesc la etajul cinci. Astfel că pe cei doi nu îi despart decât trei etaje.

ADVERTISEMENT

„Avem tutelă comună. Băiatul a vrut să rămână la mine, fetița la mama ei. Noi stăm la doi, ele stau la 5, casa fetelor, casa baieților”, a spus Dinu Maxer, în emisiunea Exclusive Vip.

Deea Maxer, sacrificiu pentru copiii ei

Deea Maxer este cea care a cumpărat un apartament pentru a putea sta în același bloc cu băiatul ei. Dinu Maxer a spus că ei s-au gândit mereu la binele copiiilor, și tocmai de aceea au luat decizia de a sta în același bloc.

ADVERTISEMENT

„Deea a cumpărat un apartament, și aici e șocul pe care l-am resimțit din vorbele celorlalți. S-a mutat pe aceeași scară, în același bloc!

Da, noi am gândit totul pentru copii. Mulți or sa zică că nu e adevărat”, a mai spus artistul despre subiectul divorțului.

ADVERTISEMENT

Dinu Maxer a mai spus și faptul că băiatul lui i-a mărturisit că este mai bine să divorțeze decât să aibă o familie care se ceartă mereu.

„Tati, e mai bine așa. Că nu vă mai certați”, i-a spus fiul lui Dinu Maxer. Cei doi au fost căsătoriți pentru 18 ani și au semnat actele de divorț acum.

ADVERTISEMENT
Tags: