Life

Ce se întâmplă cu Dan Ursa la aproape două luni de când a câștigat Survivor România: „Sunt norocos”

Dan Ursa a dezvăluit cum arată viața lui acum, la aproape două luni de când s-a întors cu trofeul de la Survivor România 2023.
12.07.2023 | 19:22
Ce se intampla cu Dan Ursa la aproape doua luni de cand a castigat Survivor Romania Sunt norocos
La două luni de când a câștigat Survivor România 2023, Dan Ursa a făcut dezvăluiri. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât timp a fost la Survivor România 2023, Dan Ursa a câștigat admirația telespectatorilor, care l-au și transformat în câștigătorul concursului. La aproape două luni de când s-a întors cu trofeul din Republica Dominicană, a făcut dezvăluiri despre viața sa.

Ce se întâmplă cu Dan Ursa acum. Au trecut aproape două luni de când a câștigat Survivor România

Atunci când Survivor România 2023 a început, nimeni nu-i dădea prea multe șanse lui Dan Ursa. Războinicul avea forme mult mai…rotunjoare, spre deosebire de colegii săi și trecuse mult și de vârsta de 20 de ani. 

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea a demonstrat că poate rezista tuturor provocărilor. A slăbit 20 de kilograme în decursul celor cinci luni petrecute pe insula dominicană și a reușit să câștige inimile telespectatorilor. Astfel că el a fost desemnat câștigător în marea finală.

În urmă cu aproape două luni, Războinicul s-a întors acasă cu trofeul Survivor România, dar și cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro. În prezent, Dan Ursa încă se adaptează la viața sa de dinainte de Survivor.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă acum îl știe o țară întreagă, fostul concurent de la Survivor România nu se consideră vedetă. Astfel că, Dan Ursa urmează să se întoarcă la vechiul său loc de muncă din domeniul vânzărilor, activitate pe care o a face cu tot sufletul.

„În viață niciodată nu e prea târziu pentru nimic, nu face parte din filozofia mea fraza totul la timpul lor. Pe plan profesional încă încerc să mă adaptez, să mă bucur de tot ce îmi oferă viața. Urmează să revin la vechiul job, pentru că sunt norocos să fac ceea ce-mi place.

ADVERTISEMENT

Viața mea dinainte de Survivor a fost una cât se poate de frumoasă, plină de iubire și de apreciere din partea familiei și prietenilor. Pe plan profesional, activez în domeniul vânzărilor, unde mă bucur să fac ceea ce îmi place și anume să interacționez cu oamenii”, a explicat Dan Ursa într-un interviu acordat pentru revista Taifasuri.

Ce planuri de viitor are câștigătorul Survivor România 2023

Totuși, Dan Ursa nu a rămas același om de dinainte de Survivor România. Fostul Războinic spune că acum a învățat să-și prețuiască și mai mult familia. „Mereu am fost un om care apreciază familia, însă acum, după această experiență, am realizat că timpul petrecut departe de ei este un sacrificiu.

ADVERTISEMENT

Și, totodată, am constatat cât de scurt este timpul. Nu-mi place să mi se spună vedetă pentru că eu nu mă simt vedetă și cred că ăsta e motivul pentru care nu-mi place”, a continuat Dan Ursa.

Când vine vorba de planuri de viitor, Dan Ursa a prins gustul aventurii, iar acum își dorește să ducă trofeul Survivor România pe Varful Kilimanjaro. „Mi-am propus să merg în Columbia. Mi-am propus asta de vreo doi ani. Însă nu asta va fi următoarea mea destinație, ci Varful Kilimanjaro.

Unde doresc să ridic trofeul Survivor. Asta fiind o provocare pe care mi-am pus-o singur. Și pe care am transmis-o mai departe și susținătorilor mei”, a mai spus Dan Ursa.

ADVERTISEMENT