Life

Taifasuri 941! Dan Ursa, câștigător Survivor 2023! Editorial Fuego! CD surpriză!

Exclusiv în revista Taifasuri 941: Dezvăluirile lui Dan Ursa, câștigătorul Survivor 2023! Editorial Fuego, farmacia verde, religie, rețete, horoscop! Și CD surpriză! De petrecere!
06.07.2023 | 12:55
Taifasuri 941 Dan Ursa castigator Survivor 2023 Editorial Fuego CD surpriza
A apărut revista Taifasuri 941! Dezvăluiri senzaționale de la Survivor 2023 direct de la marele câștigător Dan Ursea! Un nou editorial Fuego, farmacia verde, religie, rețete, horoscop! Și CD surpriză cu hituri de petrecere!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 941! Dezvăluiri senzaționale de la Survivor România 2023 direct de la marele câștigător al show-lui din jungla dominicană, Dan Ursa! Un nou editorial FUEGO. Noi rețete – și medicale, și culinare! -, farmacia verde, evlavie și religie, horoscop. Nu ratați un CD surpriză! Revista TAIFASURI 941!

A apărut revista Taifasuri 941! Dezvăluiri senzaționale de la Survivor 2023 direct de la marele câștigător Dan Ursea! Un nou editorial Fuego, farmacia verde, religie, rețete, horoscop! Și CD surpriză cu hituri de petrecere!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 941 despre profesorul universitar doctor Olga Simionescu, personalitate de top a medicinii românești

„Există oameni în țara asta care schimbă tot ce este în jurul lor, prin profesionalism și implicare, și care ajung în fruntea unui top imaginar al profesioniștilor, fără a face neapărat asta cu spirit demonstrativ, ci dintr-un fel de relaxare oferită de cunoaștere, deschidere și experiență.

Este cazul profesorului universitar doctor Olga Simionescu, medic primar dermatologie. Vă spun că dincolo de cei peste 30 de ani de activitate, nu și-a pierdut empatia, nu și-a pierdut dragul de a stabili o legătură cu pacienții.

Se implică direct și total în poveștile lor, încercând să le contureze cel mai bun diagnostic, cel mai bun tratament, dar și o relație de prietenie, care să inspire încredere și care să-i facă pe oameni să rețină noțiunile elementare ale profesiei sale”

Mai multe despre medicul și omul de excepție Olga Simionescu aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 941 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 6 iulie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 941. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Cum a câștigat calmul ardelenesc al lui Darius Dan Ursa durul show-concurs live Survivor Rpmânia 2023, cum și-a învins toate limitele, dorul de familie timp de 5 luni, de când este în cuplu cu soția, iubirea vieții lui, care este următorul obiectiv, cu adevărat… la înălțime! Pe scurt, aflați povestea Omului din spatele Campionului numai din interviul exclusiv din revista TAIFASURI 941!
coperta 1 revista Taifasuri 941
Nu ratați revista TRAIFASURI 941 că nici nu știți ce pierdeți!
  • Copii-problemă ai celebrităților. Sunt vestiți, sunt adulați, sunt bogați, dar nu sunt fericiți. Pentru că și ei, starurile de la Hollywood au copii. Și cine are copii, are și necazuri. Cindy Crawford, Demi Moore și soțul ei, Bruce Willis, Tom Hanks, Nicholas Cage, Jackie Chan, Robert Downey Jr., Martin Sheen, Michael Douglas sunt doar câteva exemple ale căror probleme cu urmașii le puteți afla din revista TAIFASURI 941!
  • Atenție mare! Standardele nerealiste de pe rețelele de socializare afectează grav sănătatea mintală! Specialiștii recomandă câteva reguli prin care oricine se poate proteja împotriva daunelor psihice pe care le pot cauza iluziile vândute în fiecare moment pe internet. Aflați cum vă puteți ține la adăpost copiii, nepoții, rudele, prietenii și, nu în ultimul rând, pe dumneavoastră înșivă din revista TAIFASURI 941!
  • De ce este dieta „mediterasiatică” secretul longevității, cum stimulează crioterapia scăderea în greutate, cum puteți ajunge la un ten ca „de sticlă”, ce este terapia Su Jok care combate alcoolismul și dependența de droguri, ce sunt „biosimilarele” – opțiuni suplimentare în tratarea cancerului, metode prin care vă puteți îmbunătăți concentrarea la locul de muncă – toate acestea le puteți afla numai din în revista TAIFASURI 941!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețetele cele mai populare de la emisiunea „Top Chef”! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 941!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 941 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 6 iulie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Nu ratați un CD de petrecere cu hiturile verii! Lorenna, Georgiana Lobonț, Tinu Vereșezan, Nicu Paleru, Jean de la Craiova, numai cu revista TAIFASURI 941!

Numai cu revista TAIFASURI 941 veți primi un CD de excepție, cu hiturile de petrecere ale verii 2023! Luați-i acasă pe Lorenna, Georgiana Lobonț, Angela Rusu, Tinu Vereșezan, Nicu Paleru, Jean de la Craiova, Armin Nicoară și Claudia Puican! Petreceți cu ei pe hiturile verii la munte, la mare și-n orice-mprejurare!

ADVERTISEMENT
CD Hiturile verii cu revista Taifasuri 941
CD de petrecere ci hiturile verii 2023, numai cu revista TAIFASURI 941!

Cereți vânzătorului de presă CD-ul de petrecere împreună cu revista TAIFASURI 941! Numai cu revista TAIFASURI 941! Dacă nu primiți CD-ul cu hiturile verii, reclamați la numărul de telefon 031/432.69.48

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT