Life

Apelul disperat făcut de Dana Roba pe rețelele de socializare. Ce i s-a întâmplat la trei luni după ce fost bătută de soț

Dana Roba, apel disperat către admiratori. Ce i s-a întâmplat pe Tik-Tok la trei luni după ce fost bătută de fostul soț, Daniel Balaciu.
04.09.2023 | 23:57
Apelul disperat facut de Dana Roba pe retelele de socializare Ce i sa intamplat la trei luni dupa ce fost batuta de sot
Ce i s-a întâmplat make-up artistei. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Dana Roba a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare. Totul se întâmplă la trei luni după ce fostul soț, Daniel Balaciu, a bătut-o, lovind-o de mai multe ori cu ciocanul în cap. Make-up artista are o rugăminte pentru cei care o admiră.

Ce i s-a întâmplat Danei Roba pe rețelele de socializare. Make-up artista face un apel disperat

Problemele par că nu se mai opresc pentru Dana Roba. După ce la începutul lunii iunie a fost la un pas de moarte, din cauza bătăii crunte primite din partea fostului partener de viață, care acum se află în arest, make-up artista a întâmpinat o alta.

ADVERTISEMENT

Dana Roba a aflat că cineva a făcut un cont fals, cu numele său, pe Tik-Tok. Ea susține că nu folosește această platformă de socializare și i-a rugat pe utilizatori să dea ”Report” paginii fictive, unde se găsesc postări cu ea și fiicele sale.

”Nu sunt eu! Vă rog din suflet să dați RAPORT pe TikTok”, a scris Dana Roba în dreptul unei capturi în care apare contul fals cu numele ei, de pe Tik-Tok, și în care se vede că deja s-au strâns câțiva urmăritori, peste 8000. Mai mult, este descris ca fiind cel oficial.

ADVERTISEMENT
dana roba cont fals de tik tok
Contul fals de Tik-Tok al Danei Roba. Sursa foto: captură Instastory

Ce s-a întâmplat cu soțul make-up artistei după ce a bătut-o

Dana Roba se află acum în proces cu fostul soț. Bărbatul este arestat și urmează a i se decide o sentință finală. Există posibilitatea să ajungă la Penitenciarul din Arad, acolo unde sunt închiși deținuți cu fapte similare lui. Dana Roba a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK faptul că bărbatul abia acum își realizează fapta gravă și că regretă.

Cu toate că agresorul are sentimente de mustrare, Dana Roba nu are de gând să-l ierte pe Daniel Balaciu. Totodată, acesta a pierdut foarte multe kilograme și o acuză pe Dana Roba că făcea videochat, iar din banii câștigați astfel își întreținea familia.

ADVERTISEMENT

”Toată lumea se ceartă în cupluri, toți! Eu l-aș întreba ce ar face dacă fiicei sale i-ar face cineva asta. I-ar plăcea să îi facă lui fiică-sa așa ceva? Apropo, Penitenciarul din Timișoara a zis că nu vrea să-l primească din arest. Va merge direct la Arad, acolo la criminalii ăia mari!

El a slăbit foarte tare, de la 75 la 50 de kilograme, a slăbit foarte tare. A slăbit pentru că-l macină duhurile alea care l-au pus să mă omoare. Că acum îi pare rău? Poate să îi pară rău, dar are multe declarații care se contrazic.

ADVERTISEMENT

El a zis că am fost videochatistă. Zicea că eu îmi întrețineam familia din videochat, auzi! Să dea dovadă ce videochat făceam eu. Să vină cu dovada!”, a explicat Dana Roba, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT