Life

Ce se întâmplă cu Dana Roba, noi detalii despre starea de sănătate a celebrului make-up artist

Ce se întâmplă acum cu Dana Roba și care este starea sa de sănătate după operația suferită zilele trecute. Detaliile oferite de sora vedetei.
09.06.2023 | 07:24
Ce se intampla cu Dana Roba noi detalii despre starea de sanatate a celebrului makeup artist
Care e starea de sănătate a Danei Roba după operație. Sursa foto: Instagram. Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba se află în continuare la spital sub supravegherea medicilor, după operația pe creier, iar sora acesteia a oferit informații despre starea de sănătate a cunoscutului make-up artist. Ce se întâmplă acum cu vedeta.

Ce se întâmplă cu Dana Roba și care e starea de sănătate a celebrului make-up artist. Anunțul surorii vedetei

Marți, Dana Roba a suferit o intervenție chirurgicală pe creier, după ce a fost lovită cu un ciocan în cap de către soțul ei. Bărbatul se află în arest preventiv pentru 30 de zile, iar make-up artistul se află sub tratament la spital.

ADVERTISEMENT

Soțul Danei Roba a agresat-o pe aceasta după ce au avut o discuție mai aprinsă. Luni, chiar în apartamentul lor, acesta a mutilat-o cu ciocanul, iar vedeta a trecut apoi printr-o operație dificilă la un spital din Timișoara. Intervenția a durat nouă ore.

Make-up artistul se află sub atenta supraveghere a medicilor și iau în calcul o a doua operație. Familia Danei Roba așteaptă vești bune din partea cadrelor medicale și se roagă pentru sănătatea acesteia.

ADVERTISEMENT

“Situația în care se află Dana este exact așa cum a fost! Sora mea este sub tratament și așteptăm ca tratamentul să își facă efectul și să își revină, dar este tot așa”, a declarat Lidia Roba, sora vedetei, pentru WOWbiz.ro.

Ce mesaj important a transmis sora Danei Roba

În legătură cu a doua intervenție chirurgicală, familia Danei Roba încă nu a aflat nimic clar, însă există în continuare această posibilitate. Totodată, Lidia Roba i-a rugat pe oameni să nu vină în vizite în această perioadă. Vedeta se recuperează, iar emoțiile puternice nu sunt bune pentru ea.

ADVERTISEMENT

“Ne dorim ca tratamentul să își facă efectul. Orice emoție poate să o afecteze foarte mult și atunci ne dorim să fie liniștită, să se recupereze și să poată să ajungă acasă la copii.

Îi rugăm foarte mult pe oamenii care vor să vină în vizită mai bine să nu vină. Îi rugăm se evite aceste vizite, eu am postat și la story mesajul acesta”, a mai spus Lidia Roba pentru sursa menționată.

Luni, Dana Roba a ajuns în stare gravă la spital, după care medicii au operat-o de urgență. Vedeta se află acum la secția de ATI. La scurt timp după operație, Lidia Roba a făcut câteva declarații pentru FANATIK. La acel moment, sora vedetei i-a îndemnat pe oameni să se roage pentru ea.

ADVERTISEMENT
Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la
Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la "taxa pe darul de nuntă". Ciolacu explică impozitul de 70% pe veniturile nejustificate
Cum l-a prins DNA în flagrant pe Dumitru Buzatu: a fost trădat la...
Cum l-a prins DNA în flagrant pe Dumitru Buzatu: a fost trădat la o partidă de pescuit de omul lui de casă, Farmazon, regele asfaltului din Vaslui
”Nu mai pot face copii”. Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre Flavius Nedelea,...
”Nu mai pot face copii”. Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre Flavius Nedelea, fostul său partener
Anamaria Prodan a recunoscut ce şi-a dorit Flavius Nedelea, iar ea nu a...
Anamaria Prodan a recunoscut ce şi-a dorit Flavius Nedelea, iar ea nu a putut să îi ofere. Motivul real al despărţirii
Unul dintre cei mai controversați voievozi români. Demn de tragediile lui Shakespeare, este...
Unul dintre cei mai controversați voievozi români. Demn de tragediile lui Shakespeare, este urmaș al lui Ștefan cel Mare
ADIO, BRUCE WILLIS! A venit anunțul trist. Câtă durere...
ADIO, BRUCE WILLIS! A venit anunțul trist. Câtă durere...
VIDEO Judecătoarea care a apărut pe jumătate goală într-o audiere virtuală: „Sunt singura...
VIDEO Judecătoarea care a apărut pe jumătate goală într-o audiere virtuală: „Sunt singura femeie care nu are dreptul să poarte costum de baie”
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele...
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele premiu, dar sunt auziți pe toate posturile de radio
Turnat de cel mai bun prieten. Cine i-a făcut-o lui Dumitru Buzatu
Turnat de cel mai bun prieten. Cine i-a făcut-o lui Dumitru Buzatu
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000...
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000 de euro. Reacția lui a devenit virală pe rețelele de socializare
Livia, fosta lui Bordea, s-a întors în căminul conjugal cu branula în mână....
Livia, fosta lui Bordea, s-a întors în căminul conjugal cu branula în mână. Vizibil slăbită, bruneta a așteptat un taxi
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?