Life

Ce se întâmplă cu Dana Roba: ”Prietenele mă întreabă dacă nu mă sinucid”

Dana Roba trece, în continuare prin momente cumplite, după ce medicii i-au dat o veste șocantă. Ce se întâmplă cu vedeta.
11.07.2023 | 14:15
Ce se intampla cu Dana Roba Prietenele ma intreaba daca nu ma sinucid
Dana Roba, totul despre recuperarea anevoioasă Fotomontaj FANATIK1
ADVERTISEMENT

Dana Roba trece printr-o recuperare lungă și anevoioasă după ce a fost mutilată de propriul soț. Bărbatul a bătut-o cu un ciocan în cap și pe corp până a lăsat-o într-o baltă de sânge. După ce a fost la un pas să-și piardă viața, make-up artistul se recuperează încet. Încearcă să rămână optimistă cu toate că îi este foarte greu. Toți apropiații sunt surprinși de puterea interioară a vedetei.

Dana Roba, despre vestea cumplită primită de la medici

Make-up artistul a oferit un nou interviu pentru FANATIK în care a vorbit despre recuperarea sa. Cel mai greu pentru ea nu este faptul că nu poate face nimic cu mâinile, ci faptul că trebuie să le arate fetițelor ei că este puternică. Plânge pe unde apucă, în baie, pe balcon, însă niciodată de față cu micuțele ei.

ADVERTISEMENT

„Nici mie nu îmi este ușor să mă văd fără păr în cap, cu mâinile bandajate, cu cicatrici pe față. Prietenele mele mă întreabă: `Dana, nu-ți vine să te sinucizi? Eu dacă eram ca tine, eram moartă demult`. Nu-mi vine (n.r să se sinucidă). Eu când îmi văd copiii, îmi vine puterea din cer.

Niciodată nu am plâns față de ele oricât de necăjită am fost. Nici înainte, nici acum nu plâng de față cu ele. Mă băgam în balcon, mă făceam că am treabă și plângeam.

ADVERTISEMENT

Fetițele stau cu bona, tot ea mă ajută să mă spăl că eu nu pot. Asta ar trebui să pățească Daniel cu mâinile. Să vadă și el cum este să nu te poți spăla, să te spele alții. Nu o să-l spele nimeni la pușcărie”, a spus Dana Roba pentru FANATIK.

Dana Roba, afectată pe viață de bătaie: „Nu mă voi recupera niciodată”

Vedeta care demonstrează zi de zi că vrea să trăiască, este posibil să nu mai aibă șanse la o viață normală. Dana Roba va fi nevoită să sufere mai multe intervenții chirurgicale. În plus, la cel mai recent control, Dana a primit o veste cumplită: sunt șanse să rămână fără miros și gust pe viață.

ADVERTISEMENT

„Mi-au dispărut total mirosul și gustul. Nu-mi simt nasul absolut deloc. Mi s-a spus că sunt șanse mari să rămân pe viață fără miros și gust. M-a afectat foarte tare treaba asta, dar mă bucur că sunt în viață.

Voi fi operată în trei spitale private: unul pentru nas, unul pentru mâini și al treilea pentru frunte. Domnul doctor Pătrașcu mă va opera la mâini, chiar mâine mă duc să fac un control. Apoi mă vor opera alți medici la nas și pentru reconstrucția frunții. O să fie o mare nebunie”, a spus Dana Roba.

ADVERTISEMENT

“Nu dorm noaptea din cauza șocului emoțional”

Dana Roba încearcă din răsputeri să fie puternică și să lupte în continuare. Știe că recuperarea necesită timp, bani și putere. „Am fost la control. Medicul meu Dan Costea este încântat de cum mă recuperez. Recuperarea însă va dura doi ani cel puțin. Dacă nu mă voi recupera în acești doi ani, nu mă voi recupera niciodată.

Nu pot să dorm noaptea din cauza șocului emoțional. De dimineață am fost la medic în tocuri, machiată, ca o mare doamnă. În tocuri și în scaun cu rotile, dar eu sunt o doamnă”, a mai declarat pentru FANATIK Dana Roba.

Câți bani vrea Dana Roba de la soț: „Să plătească!”

Daniel Balaciu, soțul Danei Roba, va fi nevoit să îi plătească vedetei daune morale și materiale. Vedeta nu este dispusă să accepte nimic mai puțin decât este nevoită să cheltuiască. În plus, Dana speră ca judecătorii să îl judece așa cum merită pe Daniel.

„Eu voi cere despăgubiri pentru tot ce voi plăti. Atât cât consum va trebui să plătească el. Mă voi consulta cu avocatul meu. Daunele morale și materiale se vor ridica la 200 de mii de euro.

Sper ca judecătorii să își faca treaba. El nu trebuie să mai vadă lumina zilei, să ducă greul și să vadă cum este.  Nu știu ce se va întâmpla cu el, dar presimt că nu va fi deloc bine”, a mai spus aceasta.

Make-up artistul știe că divinitatea a ținut-o în viață. Dana a aflat acum de la sora ei că medicii au resuscitat-o de șapte ori și este o minune că trăiește. O minune de la Dumnezeu, susține ea.

“Eu îl am pe Dumnezeu cu mine și El m-a ținut în viață. Am fost resuscitate de șase, șapte ori. Am stat în comă câteva zile. Pe mine Dumnezeu m-a înviat din morți. Când m-am trezit din comă îi spuneam surorii mele: `Lidia, simt că mor! Mă doare pieptul foarte tare.` Ea nu mi-a spus atunci, mi-a spus apoi că medicii m-au resuscitat de șase, șapte ori”, a dezvăluit Dana Roba pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: