Life

Ce se întâmplă cu Delia după reîntoarcerea din vacanță: ”Nu vă duceți la munte”

Ce a pățit Delia după ce a revenit acasă dintr-un concediu petrecut în străinătate. Sfatul oferit de jurata de la iUmor.
19.10.2023 | 20:26
Ce se intampla cu Delia dupa reintoarcerea din vacanta Nu va duceti la munte
Ce a pățit Delia după ce a revenit acasă dintr-un concediu petrecut în străinătate. Sfatul oferit de jurata de la iUmor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu vedeta de la Antena 1 după reîntoarcerea din vacanță. Frumoasa blondină le-a sugerat oamenilor să nu se ducă la munte și să-și îndrepte atenția spre cu totul altceva. De ce spune artista aceste lucruri.

Ce a pățit Delia după ce a revenit acasă dintr-un concediu petrecut în străinătate. Sfatul oferit de jurata de la iUmor

Delia a dezvăluit ce a pățit după ce a revenit acasă dintr-un concediu petrecut în străinătate, unde pleacă de fiecare dată când are timp liber între filmări și concerte. Sfatul oferit de jurata de la iUmor urmăritorilor săi.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață este pasionată de drumeții pe munte și a escaladat câteva vârfuri până în prezent. Acesta este și motivul pentru care consideră că masivii creează dependență, la fel și sporturile de orice fel.

„E frumos acasă, îmi place acasă, ador, dar vibe-ul pe care l-am avut zilele astea pe munte și acest stop brusc nu-mi place niciodată. M-am pus pe cântar, m-am îngrășat, am pus masă musculară.

ADVERTISEMENT

Nu vă apucați de munte, de sporturi, creează dependență, nu există să te saturi sau să te plictisești. Probabil, nu se întâmplă asta tuturor. Da, nu vă duceți la munte, mergeți unde vreți, în cluburi, la mall.

Muntele îți fură sufletul, te face să te simți cum nu te face nimic”, a declarat Delia pe pagina de Instagram. Jurata de la iUmor a urcat pe mulți munți din Europa, preferații săi fiind Dolomiții din Italia.

ADVERTISEMENT

Delia, îndrăgostită de munte și escaladări

Delia este îndrăgostită de munte și de escaladări de câțiva ani. În ultima perioadă a făcut numeroase drumeții la noi în țară, dar și în Austria, Franța sau Elveția. Cea mai îndrăzneață urcare s-a desfășurat pe un masiv important.

Cunoscuta jurată de la iUmor a ajuns pe Vârful de Vest al lanțului muntos Breithorn aflat la granița dintre Elveția și Italia. Vedeta și soțul său, Răzvan Munteanu, s-au echipat corespunzător și nu au uitat nici de ghidul montan.

ADVERTISEMENT

Muntele acoperit de gheață a fost unul dificil pentru vedeta de la Antena 1, dar care a încărcat-o cu adrenalină cât pentru o săptămână întreagă. Delia și-ar dori foarte mult să urce pe Kilimanjaro sau Everest.

ADVERTISEMENT
Tags: