Fotbal international

Ce se întâmplă cu Dennis Man și Valentin Mihăilă dacă Parma retrogradează: ”Nu ar fi nicio problemă”

20.03.2021 | 15:10
Ce se intampla cu Dennis Man si Valentin Mihaila daca Parma retrogradeaza Nu ar fi nicio problema
ADVERTISEMENT

Parma traversează o perioadă nefastă și ar putea să retrogradeze, iar impresarul Victor Becali a lăsat să se înțeleagă că Dennis Man și Valentin Mihăilă ar putea rămâne la echipă chiar și în Serie B.

Trupa celor doi români a fost învinsă de Genoa, scor 1-2, după ce a fost din nou în avataj, și a rămas pe penultimul loc în prima ligă din Italia.

ADVERTISEMENT

Totuși, șansele ca ei să meargă în Serie B sunt destul de mici, mai ales că în Italia se vorbește tot mai mult de un interes al lui Napoli pentru Mihăilă.

Valentin Mihăilă și Dennis Man ar putea rămâne la Parma și în Serie B

”Antrenorul Parmei nu are nimic cu românii, dar nu a fost prea încântat când l-au adus pe Man. El se aştepta la jucători cu experienţă, dar după aia şi-a schimbat discursul”, a declarat Victor Becali despre viitorul lui Dennis Man și al lui Valentin Mihăilă la Parma.

ADVERTISEMENT

”Nu putem şti dacă îi vom regăsi în Serie B pe Man şi Mihăilă dacă retrogradează Parma. Nu ştim dacă rămân acolo. Nu se ştie ce se va întâmpla. Nu se ştie ce decizie ia clubul, poate îi împrumută, poate…”, a continuat el.

”Nu se ştie câte variante pot exista. Pentru patronul Parmei nu ar fi nicio problemă să plătească jucătorii un an de divizia B. Nu asta e…”, a mai spus Becali la emisiunea Digi Sport Matinal.

ADVERTISEMENT

Becali îi critică pe jucătorii care se plâng

”Vreţi să vă spun ceva? Aud foarte mulţi foşti fotbalişti, că asta mă deranjează, dom’ne, nu i se potriveşte campionatul ăla. Păi, frate, te duci unde vine ăla şi dă banii şi-ţi dă salariul, nu poţi să-ţi alegi. Dacă şi-ar alege, toţi şi-ar alege Bayern, City şi Barcelona”, a încheiat Victor Becali.

Valentin Mihăilă a atras multe laude după prestaţiile recente în tricoul Parmei. Fostul oltean a marcat câte o dată în fiecare din ultimele două etape şi este unul dintre jucătorii esenţiali din atacul italienilor.

ADVERTISEMENT

Transferat în vară de la Craiova, Mihăilă a ratat prima parte a sezonului din cauza unei pubalgii, dar în 2021 a avut evoluţii bune şi foarte bune. În meciul precedent, el  a deschis scorul din pasa lui Dennis Man, iar Parma a câştigat 2-0 cu AS Roma.

ADVERTISEMENT