Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali acuză “Cooperativa” și se declară înfrânt: “N-am cum să-i înving, sunt prea puternici!”. Video

Gigi Becali și-a anunțat retragerea din fotbal într-o conferință de presă susținută la palatul său din Aleea Alexandru. Acuze dure la adresa FRF, pe care a numit-o "Cooperativă"
24.04.2023 | 12:37
Gigi Becali acuza Cooperativa si se declara infrant Nam cum sai inving sunt prea puternici Video
Gigi Becali acuză Cooperativa și se declară înfrânt N-am cum să-i înving, sunt prea puternici!. Video
ADVERTISEMENT

Extrem de nemulțumit de arbitrajul lui Horațiu Feșnic în Rapid – FCSB 1-0, Gigi Becali și-a anunțat retragerea din fotbal. A lansat acuze dure la adresa conducerii FRF, unde consideră că este o adevărată tiranie. În conferința de presă de la palatul său, Becali a anunțat clar că se retrage de la FCSB și din fotbal.

Gigi Becali se retrage din fotbal. Acuze dure la adresa FRF după Rapid – FCSB 1-0: “E Cooperativă! N-am cum să-i înving, sunt prea puternici”

“Așa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea și minciuna nu am cum să le contracarez. Nu pot să o dovedesc. Sunt bine organizați. Și sistem așa cum au preluat. A intrat și Gică Popescu la pușcărie. Sunt prea puternici. Au prea multe structuri în spate. Sunt amândoi ai lui Băsescu. Și Vișan.

ADVERTISEMENT

Mai e și ăla, avocatul de la comisii. Pe el nu înțeleg, e băiat deștept. De ce să fii sclav. Nu pot să o scot la cap cu ei. Joci cu jucător sub 21 că te oblig. Întreabă-ne pe noi, suntem 16. Te oblig eu, sunt stăpân. Care Comitet Executiv? Ăla care a luat 20.000 din banii Federației, ai noștri.

Ăla care a luat 17 tricouri, ăla care a luat 25 de mingi. Asta e tiranie, eu nu o suport. Nu am ce căuta în tiranie. Să se ducă sănătoși, eu nu particip la nedreptate. Iar când nu pot să fac dreptatea, mă las. M-au biruit. Nu pot să o scot la capăt cu ei”

ADVERTISEMENT

Gigi Becali regretă fosta conducere a FRF după anunțul că se retrage de la FCSB și din fotbal: “Mircea Sandu avea o eleganță, era înțelepciune”

Nu domne, faci fotbal de femei că te oblig eu. Bine, mă. Acuma, ‘domne aduc pe Vassaras’. Păi stai mă, că noi nu vrem străin. ‘Nu, Comitetul Executiv’. Păi întreabă-ne pe noi. ‘Stai că pun selecționer’. Păi întreabă-ne pe noi. Mircea Sandu avea o eleganță, ne chema. ‘ziceți mă cum vă convine’, nouă la Liga 1.

Nu zic că era cheie de biserică, dar era înțelepciune. ‘Așa faci că așa vreau eu’. L-a adus pe Vassaras ăsta, așa face că așa vrea el. Așa ceva ce a făcut Feșnic este inadmisibil”, a declarat Gigi Becali într-o conferință la palatul său din Aleea Alexandru.

ADVERTISEMENT

Furia lui Gigi Becali vine în condițiile în care FCSB a rămas doar cu șanse teoretice pentru a câștiga titlul în SuperLiga după 0-1 cu Rapid. Rezultat la capătul unui joc în care Horațiu Feșnic a închis ochii la jocul foarte dur practicat de gazde. Onea și Grigore au avut intrări care trebuiau sancționate cu eliminare, așa cum a explicat și Adrian Porumboiu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FCSB este la cinci puncte în spatele liderului Farul, iar șansele la titlu au scăzut considerabil după 0-1 în Giulești

În ultima etapă din turul play-offului, FCSB a fost învinsă în Giulești, scor 0-1, gol marcat de Alexandru Albu în prima repriză. Cu cinci etape rămase de jucat, echipa lui Gigi Becali are cinci puncte în spatele liderului Farul și unul mai puțin decât CFR Cluj, a doua clasată în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Mai sunt doar 5 etape de disputat, iar FCSB ar avea nevoie să câștige tot până la final, iar Farul să mai piardă un meci în afară de cel direct contra echipei lui Becali. Pentru FCSB urmează un meci foarte greu și în următoarea etapă de SuperLiga, duminică, 30 aprilie, pe terenul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT