Life

Ce se întâmplă cu fiica Adrianei Iliescu. Cea mai bătrână mamă din România, adevăruri nespuse

Ce se întâmplă acum cu Eliza, fiica Adrianei Iliescu. Cea mai bătrână mamă din România, dezvăluiri despre cum se descurcă tânăra la facultate.
26.05.2023 | 23:47
Ce se intampla cu fiica Adrianei Iliescu Cea mai batrana mama din Romania adevaruri nespuse
Ce se se întâmplă cu Eliza, fiica Adrianei Iliescu. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, trece printr-o perioadă dificilă la facultate. Din moment ce urmează două instituții de învățământ, tânăra are o perioadă foarte aglomerată.

Ce se se întâmplă cu Eliza, fiica Adrianei Iliescu

În ianuarie 2005, Adriana Iliescu a devenit cea mai bătrână mamă din România, după ce a adus-o pe lume pe fiica ei prin inseminare artificială. Fosta profesoară avea 66 de ani în momentul în care s-a născut fiica sa.

ADVERTISEMENT

Între timp, Eliza a crescut și s-a descurcat întotdeauna bine la școală. Tânăra a terminat clasa a XII-a anul trecut, la Colegiul Dimitrie Paciurea, ca șefă de promoție. A luat examenul de Bacalaureat cu media 9,50.

Eliza vrea să calce pe urmele mamei sale, motiv pentru care s-a înscris la Facultatea de Litere, care îi place foarte mult și unde are numai note de 9 și 10. În același timp, tânăra este studentă și la Științe Umane. Acum își împarte timpul între cele două instituții de învățământ.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Elizei nu îi este deloc ușor să urmeze două facultăți, mai ales în sesiune. În această perioadă, fiica Adrianei Iliescu trebuie să predea multe proiecte și referate, în afară de faptul că trebuie să învețe pentru examene.

Adriana Iliescu știe că fiicei sale îi este greu, dar are încredere că tânăra va trece cu brio peste această perioadă. “Noi, eu și fiica mea, suntem bine, mulțumim Lui Dumnezeu. Suntem sănătoase și avem putere de muncă și de învățat!

ADVERTISEMENT

Fata este bine, în perioada aceasta este aglomerată cu examenele la materii de profil pentru că știți că Eliza este la două facultăți și are mult de învățat, dar o să fie bine, o să se descurce încet, încet. Am mare încredere în ea că o să reușească”, a declarat Adriana Iliescu pentru Click.ro.

Adriana Iliescu, probleme cu banii

Adriana Iliescu are o pensie cu care trebuie să se întrețină atât de ea, cât și pe fiica ei, iar cheltuielile sunt multe, mai ales că tânăra este la facultate. Cu toate că suma pe care o primește lunar nu este una foarte mare, cea mai bătrână mamă din România spune că se descurcă.

ADVERTISEMENT

Cu banii de pensie, fosta profesoară vrea să plătească a doua facultate a fiicei sale. “Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea!

Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!”, a declarat aceasta pentru Playtech.ro.

ADVERTISEMENT