Life

Ce se întâmplă cu iubita lui Mile Povan la trei săptămâni după moartea artistului. Roxana trăiește un adevărat calvar

Ce se întâmplă cu iubita lui Mile Povan la trei săptămâni după moartea artistului? Roxana trăiește un adevărat calvar și îi e greu să accepte ce s-a întâmplat.
18.03.2024 | 15:22
Ce se intampla cu iubita lui Mile Povan la trei saptamani dupa moartea artistului Roxana traieste un adevarat calvar
Ce se întâmplă cu iubita lui Mile Povan la trei săptămâni după moartea artistului. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La trei săptămâni de la tragedie, iubita lui Mile Povan trăiește o adevărată dramă. Menționăm faptul că cei doi erau împreună de aproape zece ani, iar acum, parcă lumea ei s-a rupt în două.

Ce se întâmplă cu iubita lui Mile Povan la trei săptămâni după moartea artistului

Mile Povan s-a stins din viață în urmă cu trei săptămâni. Îndrăgitul artist avea doar 31 de ani și nimeni nu avea să prevadă tragedia care va urma. Întreaga familie este încă în stare de șoc după pierderea suferită.

ADVERTISEMENT

Iar Roxana, iubita lui Mile Povan, parcă nu își mai revine. Ce se întâmplă cu ea la câteva săptămâni de eveniment? Aceasta nu poate accepta faptul că partenerul ei de viață nu mai este fizic alături de ea.

Într-o postare pe pagina de Facebook, iubita lui Mile Povan a publicat un mesaj tulburător. Aceasta spune că îl așteaptă în continuare pe artist, deși este conștientă de faptul că acesta nu se va mai întoarce niciodată.

ADVERTISEMENT

„Cea mai grea, cea mai dureroasă așteptare este atunci când aștepți pe cineva despre care ești conștient că nu va mai veni niciodată… însă tu aștepți”, este mesajul pe care l-a distribuit Roxana Gui, iubita lui Mile Povan.

De ce a murit Mile Povan. Care a fost cauza morții

Iar postarea ei a adunat un val de reacții. Nu puțini sunt cei care i-au transmis că îi sunt alături având în vedere pierderea suferită. De asemenea sunt și persoane care nu își explică cum s-a putut întâmpla o astfel de tragedie.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că deși s-a scris că artistul ar fi avut probleme de sănătate din cauza pastilelor pe care le-ar fi luat, ca să slăbească, Roxana a ținut să intervină și să clarifice situația reală. Aceasta a subliniat faptul că Mile Povan era mereu atent la sănătatea lui.

În ceea ce privește cauza morții artistului, Mile Povan a murit din cauza unui aterom, povestea aceasta. Mai mult de atât, ea sublinia faptul că artistul își făcea constant analize pentru că își dorea să se simtă bine. 

ADVERTISEMENT

„Cu durere în suflet, doresc pacea omului pe care l-am iubit cel mai mult, de aceea doresc să clarific anumite zvonuri. Nu s-a stins din viață din cauza pastilelor de slăbit și nici din cauza altor pastile care i-ar fi putut dăuna, deoarece era un om precaut și nu se expunea riscurilor inutile. În luna octombrie, a efectuat meticulos toate analizele, dorind să-și monitorizeze sănătatea”, spunea iubita artistului.

ADVERTISEMENT