Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce se întâmplă cu jucătorul pe care Gigi Becali vrea 7.000.000 de euro: “Încă nu s-a adaptat!”

Gigi Becali i-a fixat deja cota lui Ngezana. Patronul FCSB-ului este dispus să-și vândă noua vedetă contra sumei de 7.000.000 de euro. Până atunci, fundașul african trebuie să își continue integrarea.
23.09.2023 | 21:11
Ce se intampla cu jucatorul pe care Gigi Becali vrea 7000000 de euro Inca nu sa adaptat
Gigi Becali a dezvăluit numele celui mai important jucător de la FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Adus în această vară de la Kaizer Chiefs, Ngezana a lăsat o impresie bună în etapa cu numărul 9. Fundașul african a fost la datorie în victoria contra Farului din deplasare, scor 0-1. Patronul echipei, Gigi Becali, i-a fixat deja prețul. Africanul poate pleca de la FCSB contra sumei de 7.000.000 de euro.

Ngezana, perla FSCB-ului

“Eu zic că lui Ngezana îi mai trebuie puțin pentru a se adapta. Și o să fie bun, nu e 100%. Oricum, s-a adaptat destul de greu. Asta au nevoie, orice jucător pe care îl aduci din Africa sau Brazilia, are nevoie de o perioadă de adaptare, dacă nu, e greu. 

ADVERTISEMENT

E vorba de cultură și mâncarea e total diferită. Ngezana 100% încă nu s-a adaptat. Dawa primele 6 luni i-a fost greu, acum e total alt jucător. Probabil el nu e 100%, e 95%. E un jucător bun. Dacă are forță și viteză, în rest el poate să mai crească”, a declarat Florin Vulturar.

Ngezana a dat totul în partida cu Farul. Fundașul FCSB-ului a acuzat probleme musculare la finalul meciului, însă a tras de el pentru a termina partida. Ngezana a fost lăsat pe bancă în egalul de la Sibiu, scor 2-2. Fără Ngezana, Dawa a gafat decisiv și a fost eliminat de către arbitru în minutul 60.

ADVERTISEMENT

FCSB caută jucători bine pregătiți din punct de vedere fizic

“Dacă nu ai forță și viteză în fotbalul mondial este destul de greu. Acum staff-ul știe mai bine, eu discut pe lângă. Poate s-au gândit să renunțe la el, liber niciodată, dar nu s-a pus problema, s-a avut încredere în el.

Plecăm în 2-3 sătpămâni, vedem acum exact. Urmează și Brazilia mai spre iarnă așa, noiembrie. În America de Sud vrem să mergem în Brazilia în primul rând. Sper să facem diferența în timp, așa cum au făcut și alții, cel puțin să ridicăm nivelul”, a completat Florin Vulturar.

ADVERTISEMENT

Ngezana va avea ocazia să revină pe teren în partida cu Sepsi. Dawa este suspendat, iar Chiricheș încă nu și-a revenit după o accidentare serioasă. Astfel, echipa lui Gigi Becali va începe, cel mai probabil, partida de la Sfântu Gheorghe, cu Ngezana și Haruț pe linia de fund.

FCSB a înregistrat primul egal al sezonului în etapa precedentă. Echipa lui Becali a terminat 2-2 confruntarea de pe terenul lui Hermannstadt și a ajuns la 22 de puncte în clasament. Liderul ligii I are 7 victorii, 1 egal și o înfrângere în acest campionat și este urmărită în clasament de către CFR și Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri. Show-ul este în direct de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Ngezana are nevoie de integrare

ADVERTISEMENT