Life

Ce se întâmplă cu Livian și Ramona de la Puterea Dragostei. Se mută împreună? Ce spune finalistul

21.07.2020 | 17:59
Ce se intampla cu Livian si Ramona de la Puterea Dragostei Se muta impreuna Ce spune finalistul
ADVERTISEMENT

Sezonul 2 al emisiunii Puterea Dragostei se aproprie de marea finală, iar concurenții sunt copleșiți de emoții. Pe 26 iulie, telespectatorii vor afla deznodământul reality-show-ului matrimonial.

Până atunci, telespectatorii se întreabă ce se va întâmpla cu Livian și Ramona, dacă se vor muta împreună la finele competiției, așa cum a anunțat concurenta.

ADVERTISEMENT

De această dată, în prim plan, sunt Livian, Ramona și Bianca Comănici. Cele două femei sunt în conflict din cauza lui Livian, după ce Ramona a spus că bărbatul îi este predestinat.

Ramona de la Puterea Dragostei s-ar putea muta cu Livian la Cluj

Între concurenți spiritele sunt tot mai încinse. Nu mai au răbdare, se tachinează, se ceartă. Practic, nu este zi fără ceartă în casa Puterea Dragostei. Cea mai mediatizată este cea dintre Ramona și Bianca Comănici, iar Livian este motivul disputei.

ADVERTISEMENT

El va rămâne cu mine, nu trebuie să te agiți deloc. Ți-e frică? E lângă mine fostul tău iubit? Asta este viața și trebuie să te conformezi”, a spus Ramona la ultima ceartă.

Povestea dintre Livian și Ramona a început în urmă cu vreo două luni, atunci când, concurenta a recunoscut că se simte atrasă de Livian: ”Simt că mă place și el, la fel cum îl plac și eu”, a recunoscut Ramona.

ADVERTISEMENT

Și asta nu e tot. Ramona a declarat că, după marea finală, se mută la el, la Cluj. ”Ramona…este o persoană perseverentă și ambițioasă…Nu se lasă ușor! Atât pot să vă spun în acest moment”, a declarat Livian, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

Sezonul 3 al show-ului matrimonial va începe pe 27 iulie și va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu. În scurtă vreme se vor afla și numele noilor concurenți.

ADVERTISEMENT