Life

Livian de la Puterea Dragostei, prins ”în fapt”. Fosta sa iubită, Bianca, a făcut dezvăluirea

17.07.2020 | 17:49
Livian de la Puterea Dragostei prins in fapt Fosta sa iubita Bianca a facut dezvaluirea
Livian de la Puterea Dragostei, prins ”în fapt”. Fosta sa iubită, Bianca, a făcut dezvăluirea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Sezonul cu numărul doi al show-ului „Puterea Dragostei” se apropie de marea finală, Bianca dorind să le arate următorilor concurenți cum arată casa din Turcia. Fără să vrea, concurenta l-a prins ”în fapt” pe fostul iubit, Livian, arătându-le tuturor ce face acesta.

În timpul unui vlog Bianca se îndreaptă către fostul partener și-l întreabă ce face, acesta arătându-i în secunda respectivă telefonul. Mare i-a fost mirarea concurentei de la „Puterea Dragostei” când a realizat la ce se uită Livian în clipa aceea.

ADVERTISEMENT

Mai exact, acesta se uita la femei dezbrăcate pe Internet. Între cei doi a urmat un schimb de replici, Livian declarând, în glumă, că a crezut că este vorba de ea. Tânăra concurentă a schimbat imediat subiectul și a adus în discuție finala care se apropie cu pași repezi.

Bianca, dezvăluire despre fostul iubit, Livian. Cum l-a prins

„Ești cel mai frumos bărbățel ( îi arată telefonul). Ia uitați la ce se uită el. Eu mă uit la el și el se uită la fete. În sfârșit s-a văzut adevărul”, spune Bianca în vlogul ei, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

„Eu îmi imaginam că ești tu”, a spus la rândul lui Livian.

Ulterior, conversația celor doi s-a îndreptat spre finala „Puterea Dragostei”, dar și de cine îi va fi dor acestuia când va fi nevoit să părăsească casa unde s-a filmat show-ul matrimonial.

„De momentele în care treci tu ca o broscuță din casa aia în casa asta”, a replicat concurentul care a precizat că îi va lipsi cel mai mult staff-ul.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea, declarații despre finala Puterea Dragostei din 26 iulie

„Cum bine au aflat mulți telespectatori ne-am întors pentru că am filmat în avans și am filmat până în 26 iulie, ziua în care va fi marea finală.

Nu pot decât să vă spun că am filmat o parte din finală, iar partea a doua va fi filmată aici, la Kanal D, cu cei șase concurenți.

ADVERTISEMENT

Vor fi doar 15 minute, cam atât ne mai trebuie, pentru că noi avem deja votul concurenților. Mai rămâne acel 50% din partea telespectatorilor”, a spus Andreea Mantea în cadrul emisiunii „Teo Show”.

 

ADVERTISEMENT