Life

Ce se întâmplă cu Maria și Liviu Olteanu, câștigătorii Mireasa 3, la mai bine de o lună de la terminarea competiției

Maria și Liviu Olteanu au câștigat cel de-al treilea sezon al competiției Mireasa în urmă cu mai bine de o lună. Ce se mai știe despre ei?
12.09.2021 | 13:42
Ce se intampla cu Maria si Liviu Olteanu castigatorii Mireasa 3 la mai bine de o luna de la terminarea competitiei
Maria și Liviu, câștigătorii Mireasa, sezonul 3. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maria și Liviu Olteanu au ales să se căsătorească în marea finală a show-ului matrimonial Mireasa care a avut loc pe 1 august 2021.

Povestea lor de iubire a trecut sticla, astfel că telespectatorii Antenei 1 le-au acordat votul decisiv în finală. Cei doi porumbei au intrat în posesia premiului de 40.000 de euro. Cu banii vor să își construiască o viață împreună.

ADVERTISEMENT

Maria și Liviu au devenit destul de activi după terminarea concursului pe conturile lor de Instagram și, până la această oră, nu și-au dezamăgit susținătorii.

Maria și Liviu Olteanu de la Mireasa 3, planuri mari de viitor împreună

Câștigătorii Mireasa 3 se iubesc parcă mai mult ca oricând. Planurile lor de viitor sunt destul de mari. În casa reality-show-ului de la Antena 1 au trecut prin multe etape, unele mai dificile, altele mai plăcute. Toate obstacolele au fost necesare pentru a se cunoaște mai bine.

ADVERTISEMENT

Maria Roman, devenită Olteanu după căsătoria în direct cu Liviu, și-a făcut și cont de TikTok, platformă pe care postează videoclipuri din când în când.

Maria și soțul ei profită de fiecare ocazie pe care o au pentru a-și clama public iubirea. La pozele pe care le postează Liviu, Maria este prima care îi dă like-uri și îl alintă. E cel mai mare semn că relația lor nu a fost doar una de dragul show-ului ori a banilor din marea finală.

ADVERTISEMENT

Din marele premiu, cei doi au stabilit să își cumpere un apartament la București, ca să nu mai existe discuții despre distanța dintre Giurgiu și Maramureș, județele din care cei doi provin.

Niciunul nu credea că va câștiga

Maria și Liviu au vorbit imediat după finală despre povestea lor de iubire. Proaspeții căsătoriți au spus că nu se așteptau nicio clipă să câștige și nici să se căsătorească, deși s-au înscris exact cu acest scop.

ADVERTISEMENT

„Ca să fiu sincer am luat-o ca pe o experiență. Nu mă așteptam să ies căsătorit, nici cu premiul. Am zis să fie o experiență nouă pentru mine, cred că și pentru ea la fel”, a spus recent Liviu Olteanu în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

„Cred că ideea de câștigători, pe lângă bani, că am învins totul, contează mult. Cu banii, o să-i punem acolo. Vrem să ne luăm un apartament în București. Să nu mai fie discuția Giurgiu-Maramureș”, a dezvăluit Maria, întrebată ce vor face cu banii.

 

ADVERTISEMENT