Life

Ce se întâmplă cu Mioara Roman în azil. Anunțul de ultimă oră făcut de Oana Roman

Noi detalii despre Mioara Roman, care se află într-un azil de bătrâni. Ce i s-a întâmplat de curând mamei Oanei Roman. Anunțul făcut de vedetă.
26.08.2023 | 23:17
Ce se intampla cu Mioara Roman in azil Anuntul de ultima ora facut de Oana Roman
Ce gest a făcut Oana Roman pentru mama sa, Mioara Roman. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Oana Roman a oferit noi detalii despre mama sa, Mioara Roman. Femeia în vârstă de 83 de ani stă la un cămin de bătrâni de lux, iar fiica ei este cea care-i acoperă toate costurile și o vizitează în mod regulat. Aici, pe lângă problemele de sănătate, Mioara Roman are parte și de bucurii.

Ce a transmis Oana Roman despre mama ei, Mioara Roman. Ce i s-a întâmplat la azilul de bătrâni

Mioara Roman este îngrijită în cel mai luxos azil de bătrâni din Europa de Est, care se află în Snagov. Condițiile sunt total diferite față de centrele obișnuite sau cele din dosarul ”Azilele groazei”, dar și costurile pe măsură. Oana Roman achită în fiecare lună o taxă de peste 1000 de euro.

ADVERTISEMENT

La centru, Mioara Roman beneficiază și de ședințe de fizioterapie sau kinetoterapie, dar și de clipe de răsfăț. De curând, a avut parte de un moment de înfrumusețare. Fiica ei, Oana Roman, le-a arătat fanilor cum mama sa este coafată și i s-au făcut manichiura și pedichiura.

Într-un Instastory, se vede că Mioara Roman în continuare se poate deplasa doar cu ajutorul scaunului cu rotile. Are probleme locomotorii și se confruntă și cu boala care afectează mulți vârstnici, Alzheimerul. De mai multe ori a avut nevoie de îngrijiri medicale, ultima oară în iulie.

ADVERTISEMENT
mioara roman
Mioara Roman, clipe de răsfăț la azil. Sursa foto: Instastory Oana Roman

Oana Roman: ”Doare cel mai tare că nu pot face minuni pentru mama”

Oana Roman recunoaște că uneori o depășesc problemele de sănătate ale mamei, dar de fiecare dată încearcă să se repună pe picioare. Și-ar dori să facă o minune pentru cea care i-a dat naștere, încât să nu mai sufere, dar își dă seama că puterea nu stă în mâinile sale.

Oana Roman le-a mai împărtășit oamenilor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare că de multe ori își maschează fericirea, deoarece nu-și dorește să le arate durerea pe care o simte, vâzându-și mama bolnavă. În pofida dificultăților, Oana Roman spune că va lupta până la capăt.

ADVERTISEMENT

”Câteodată sunt și zile grele și momente când simt că mă copleșesc toate și obosesc. Mereu am fost transparentă și nu am arătat doar partea roz a vieții mele. Când sunt fericită se vede, când îmi e greu vă spun.

Am opinii și libertatea de a fi eu, de a gândi liber, de a fi așa cum simt, de a decide așa cum vreau. Anii ăștia au fost grei, deși cu multe momente frumoase. Doare cel mai tare că nu pot face minuni pentru mama.

ADVERTISEMENT

Aseară iar a avut un episod greu și iar este la spital. E din ce în ce mai fragilă și e tare greu. Pentru ea aș da timpul înapoi, toți am face asta pentru părinții noștri. Nu stă în puterea mea decât să lupt pentru ea până la capăt. Doamne ajută!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT