Life

Ce se întâmplă cu noul sezon Chefi la cuțite după ce au zburat jurații! Exclusiv

Ce se mai știe de Chefi la cuțite după ce jurații au zburat de la Antena 1? E forfotă mare în culisele show-ului de televiziune.
18.10.2023 | 15:25
Ce se intampla cu noul sezon Chefi la cutite dupa ce au zburat juratii Exclusiv
Ce se întâmplă cu emisiunea Chefi la cuțite. Foto: Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK prezintă informații noi despre soarta concursului Chefi la cuțite, după ce s-a aflat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu mai fac parte din acest proiect.

Ce se întâmplă cu emisiunea Chefi la cuțite după ce au zburat starurile?

Ce se întâmplă chiar în acest moment în culisele concursului culinar ajuns la cel de-al 12-lea sezon pe micul ecran și al 13-lea în pregătire? După ce Mona Segall, producătoarea generală a postului Antena 1, s-a plâns că nu a fost înștiințată din timp de decizia celor trei chefi de a lua o pauză de la emisiune pentru că se simt prea epuizați, au apărut tot felul de speculații referitoare la cine i-ar putea înlocui pe bucătari.

ADVERTISEMENT

Printre numele care se vehiculează, cu șanse mari de a se confirma în curând, este Nicolai Tand, un ”abonat” al postului. Publicul l-a văzut în tot felul de emisiuni până acum, la Antena 1. Este singurul nume care pare a fi sigur, deocamdată, însă, încurcate sunt uneori căile televiziunilor!

Concurenții nu i-au cunoscut încă pe noii jurați. Ce s-a filmat până acum din sezonul 13

Ce știm sigur este că s-au ales deja participanții din sezonul 13, însă aceștia nu i-au cunoscut încă pe chefi. Mai precis, filmările în care bucătarii jurizează farfuriile noilor concurenți urmează să fie programate. Antena 1 păstrează misterul cu privire la numele noilor jurați. Concurenților li s-a spus din partea producătorilor că Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu nu vor mai păși deloc în emisiune.

ADVERTISEMENT

Un alt lucru mai puțin știut de telespectatori este că majoritatea concurenților, atunci când se prezintă pentru prima dată la filmări, merg cu rețetele făcute de acasă. Până astăzi, 18 octombrie 2023, concurenții au avut o singură zi de filmare. Fiecare și-a prezentat preparatul cu care dorește să ajungă la inima noilor jurați.

Producătorii le-au spus din start concurenților că Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu nu mai fac parte din echipă

Urmează ca în etapa următoare să se trieze farfuriile bune din cele prezentate până acum de concurenți. Aceștia vor fi sunați, după selectarea celor mai aspectuoase farfurii (acesta este criteriul principal de la preselecție). Vor ajunge apoi în fața noilor jurați pentru a degusta din preparatele lor, preparate pe care, de data asta, le vor găti chiar în platoul Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

„Nu știm care chefi vor fi la jurizare. Ne-au spus doar că vor fi schimbați cei trei chefi, încă de la primele filmări”, ne-au spus doi dintre concurenții din noul sezon Chefi la cuțite.

Antena 1 a anunțat, de curând, că s-a despărțit de cei trei jurați consacrați de la Chefi la cuțite. Motivul invocat de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu este oboseala acumulată după 12 sezoane filmate. Gurile rele susțin cu totul altceva. N-ar fi exclus ca în curând să îi vedem pe cei trei chefi la concurență, în locul unde s-au făcut, de altfel, cunoscuți!

ADVERTISEMENT

Mona Segall, mâhnită de situația de la Chefi la cuțite

Postul de televiziune a transmis un comunicat de presă în care și-a exprimat punctul de vedere cu referire la această despărțire. Ulterior, a reacționat și producătoarea Mona Segall.

„Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect. Lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată.

Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt. Știu că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou. Mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști.

După atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format. Știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni. Ele nu pot fi remediate într-o lună de zile”, este mesajul transmis de Mona Segall, producătoarea de la Chefi la cuțite.

 

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
Mai sugestiv nu se putea! Ce a postat Florinel Coman, chiar înainte ca...
Mai sugestiv nu se putea! Ce a postat Florinel Coman, chiar înainte ca LPF să anunțe suspendarea
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o...
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o vacanţă de lux. Diferenţă de vârstă de 25 de ani
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
A FOST ASASINAT lângă Moscova! Informația a fost confirmată OFICIAL
A FOST ASASINAT lângă Moscova! Informația a fost confirmată OFICIAL
Lovitură mortală pentru Facebook și Instagram. Sunt pe cale de dispariție
Lovitură mortală pentru Facebook și Instagram. Sunt pe cale de dispariție
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!