Life

Ce diferență de vârstă este între Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Puțini știu care este cel mai mare dintre cei 3 chefi

Ce diferență de vârstă există între chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Care e cel mai mare dintre cei trei.
18.10.2023 | 12:34
Ce diferenta de varsta este intre Catalin Scarlatescu Sorin Bontea si Florin Dumitrescu Putini stiu care este cel mai mare dintre cei 3 chefi
Diferența de vârstă dintre Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu apar la TV de ani buni, dar puțini știu ce diferență de vârstă este între cei trei bucătari. Cine este cel mai mare dintre ei?

Ce diferență de vârstă există între Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au ajuns în lumina reflectoarelor încă de pe vremea în care erau jurați la MasterChef România, la Pro TV, în perioada 2012 – 2014. Ulterior, cei trei s-au mutat la Antena 1, acolo unde au activat ca jurați în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Cu toate că sunt atât de cunoscuți, puțin știu care este cel mai mare dintre cei trei bucătari. Toată lumea știe că Florin Dumitrescu este cel mai tânăr și că acesta și-a început cariera în domeniul culinar de la o vârstă fragedă.

Dintre cei trei chefi, cel mai mare este Sorin Bontea. Atunci când a fost concurent la Asia Express, în sezonul 3, alături de Răzvan Fodor, chef Scărlătescu i-a transmis mai multe mesaje colegului său de platou.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat competiția. Ulterior, la America Express, Cătălin Scărlătescu a participat alături de iubita sa, Doina Teodoru. Cei doi au obținut, însă, locul al treilea.

“O să mă certe Bontea. O să zică: Bă, eu mai mare și am câștigat, tu ce ai făcut acolo?”, a spus Cătălin Scărlătescu după ce a aflat ce loc au luat el și partenera sa.

ADVERTISEMENT

Dintre Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, acesta din urmă este mai mare cu 2 ani și 4 luni decât colegul său de platou. De asemenea, este mai mare cu 17 ani și 5 luni decât Florin Dumitrescu.

Născut pe 20 iulie 1972, Cătălin Scărlătescu are 51 de ani, fiind mai mare cu 15 ani decât Florin Dumitrescu, care s-a născut pe 1 august 1987, având în prezent 36 de ani. Sorin Bontea s-a născut pe 2 martie 1970, astfel că în prezent are 53 de ani.

ADVERTISEMENT

Ce trei bucătari nu vor mai apărea în noul sezon Chefi la Cuțite

Săptămâna trecută, fanii Chefi la Cuțite au aflat o veste tristă. Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu nu vor mai fi jurați în cadrul emisiunii, începând din sezonul următor.

Conform unui comunicat Antena 1, cei trei chefi ar fi refuzat să se prezinte la filmările pentru sezonul 13. Aceștia nu ar fi respectat calendarul de filmare care le-a fost comunicat încă din martie. Ar fi pus totul pe seama oboselii, chiar dacă au avut 6 luni de pauză între cele două sezoane.

Deocamdată, nu se știe cine îi va înlocui pe cei trei chefi în cadrul emisiunii culinare de la Antena 1. După această veste, fanii sunt revoltați. Mulți susțin că nu se vor mai uita la show după plecarea celor trei jurați.

ADVERTISEMENT