Life

Ce se întâmplă cu Theo Rose de când a devenit mamă. Singura nemulțumire a vedetei: ”N-am eu timp”

Theo Rose a devenit mamă pentru prima oară vara aceasta. Se pare însă că urmările nașterii încă se resimt în viața artistei.
29.08.2023 | 23:04
Ce se intampla cu Theo Rose de cand a devenit mama Singura nemultumire a vedetei Nam eu timp
Ce se întâmplă cu Theo Rose de când a devenit mamă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. A devenit mamă pentru prima oară în luna iunie, însă iată că sunt câteva probleme cu care se confruntă și de care vrea să scape.

Ce se întâmplă cu Theo Rose de când a devenit mamă

Theo Rose are un program încărcat. La o lună după ce a născut, artista a revenit în forță. Filmează pentru Vocea României, unde va face echipă cu Horia Brenciu. De asemenea, este implicată și în filmările pentru serialul Clanul.

ADVERTISEMENT

Astfel, e destul de dificil să se împartă între viața de mamă și cea de artistă. Totodată, timpul personal a dispărut complet. Theo Rose le-a povestit fanilor săi că își dorește să meargă la sală pentru a-și reveni după naștere, dar nu poate.

Artista susține că momentan nu are timp să facă sport, însă se bucură măcar de faptul că a reușit să slăbească. Chiar și așa, există niște vergeturi care îi tot dau bătăi de cap de când a născut.

ADVERTISEMENT

A apelat însă la diferite produse din comerț. Iar rezultatele par că se văd acum, spune artista. Totodată, ea speră ca într-un timp cât mai scurt să scape și de aceste imperfecțiuni și să poată să revină la normal. 

Artista vrea să scape de vergeturi

„N-am eu timp de sală, n-am eu timp de sport acum, deocamdată! Deci e clar că lupta mea împotriva urmărilor de după naștere e cumva minimă, subțire, subțire. De slabă sunt slabă, dar am rămas și eu cu niște celulită, v-am arătat, niște vergeturi, dar pe care, ce credeți, le-am tratat.

ADVERTISEMENT

Arată mult mai bine (n.r. vergeturile) față de atunci de când vi le-am arătat prima dată, au început parcă să se usuce cumva. Dar e ok așa, ușor, ușor lucrăm la ele”, le-a spus Theo Rose, fanilor din mediul online.

Menționăm că artista își dorea ca după naștere să rămână măcar cu 55 de kilograme. După operația de cezariană însă, a scăpat de 10 kilograme, astfel că acum are 50 de kilograme. Totodată, ea le mai povestea fanilor săi că nu a avut probleme în timpul sarcinii.

ADVERTISEMENT

După operație însă, a doua zi, a simțit niște mâncărimi puternice. Ulterior, artista și-a dat seama că o pată de vergeturi i-u apărut pe un picior. Ea și-a propus însă să scape în cel mai scurt timp de această problemă.

ADVERTISEMENT
Tags: