Sport

Ce se întâmplă cu transferul lui Bălgrădean de la CFR Cluj la U Cluj. Varianta de ultimă oră apărută. Exclusiv

Cristi Bălgrădean (34 de ani) este aproape de despărțirea de CFR Cluj, însă negocierile cu rivala Universitatea Cluj s-au blocat. „Șepcile Roșii” au o nouă variantă: Plamen Iliev.
30.08.2022 | 14:17
Ce se intampla cu transferul lui Balgradean de la CFR Cluj la U Cluj Varianta de ultima ora aparuta Exclusiv
Cristi Bălgădean mai are 2 ani contract cu CFR Cluj și este evaluat la 700.000 de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean a oferit prima reacție pentru FANATIK despre plecarea de la CFR Cluj, doar că negocierile cu Universitatea Cluj au intrat în impas.

Cristi Bălgrădean, blocat între CFR Cluj și Universitatea Cluj

Veteranul ar putea să o părăsească pe CFR Cluj, iar Bălgrădean a oferit prima reacție pentru site-ul nostru: „Nu am semnat nicio reziliere și nici un acord cu alt club. Mai multe, acum, nu sunt de zis. Cert este că nu există niciun acord cu nimeni în acest moment”. 

ADVERTISEMENT

„Pufi” este dorit de Universitatea Cluj, însă negocierile au intrat în impas, jucătorul nemaifiind contactat de către cei din conducerea clubului.

Cristi Bălgrădean mai are contract cu CFR Cluj până în vara lui 2024. Cu toate acestea, portarul de 34 de ani este dispus să renunțe la salariile restante pentru a-și rezilia contractul cu campioana României.

ADVERTISEMENT

Universitatea Cluj ar putea aduce un alt portar

Din informațiile FANATIK, Universitatea Cluj ar fi interesată și de serviciile lui Plamen Iliev, varianta de ultimă oră a „Șepcilor Roșii”.

Fostul portar al lui Dinamo se afla sub contract cu Hermannstadt. Bulgarul a luat decizia să nu mai rămână la echipă, datorită salariilor restante și în acest moment se află acasă în Bulgaria, în vacanță.

ADVERTISEMENT

Iliev este primul jucător care a decis să plece de la Sibiu și nu a fost în lot la meciul cu FCSB de pe Arena Națională. Portarul de 30 de ani și-a reziliat deja contractul cu Hermannstadt, ceea ce ar putea accelara negocierile.

Universitatea Cluj îi mai are în lot pe postul de portar pe Andrei Gorcea (21 de ani) și Laurențiu Brănescu (28 de ani), fostul portar al lui Juventus Torino.

ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean, unul dintre jucătorii exponențiali ai lui CFR Cluj. A vrut să plece din Gruia și în sezonul trecut

Portarul a vrut să plece de la campioana României și în sezonul trecut, când a fost dorit de FC Voluntari, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate.

Cristi Bălgrădean a jucat 64 de meciuri pentru CFR Cluj, cu care a cucerit două titluri de campion, dar și o Supecupa României.

ADVERTISEMENT