Life

Ce se întâmplă, de fapt, în viața Danei Rogoz și a soțului ei. Anunțul postat de vedetă: „Îmi doresc de foarte mulți ani”

Ce se întâmplă în viața Danei Rogoz și a soțului ei. Anunțul făcut de actriță. Destinația de vacanță în care a plecat alături de familie.
07.07.2023 | 15:35
Ce se intampla de fapt in viata Danei Rogoz si a sotului ei Anuntul postat de vedeta  Imi doresc de foarte multi ani
Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, sunt împreună de 19 ani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În acest moment, în viața Danei Rogoz și a soțului ei, Radu Dragomir, se întâmplă lucruri foarte interesante. Cei doi sunt împreună de ani buni, iar acum au plecat într-o locație pe care actrița și-a dorit-o foarte mult.

Ce se întâmplă, de fapt, în viața Danei Rogoz și a soțului ei. Unde au plecat alături de copii

Dana Rogoz (37 de ani), soțul ei și cei trei copii au plecat într-o vacanță foarte așteptată de actrița din serialul “La Bloc”. Vedeta și familia ei se află departe de România, și anume în Japonia, țară de care este fascinată.

ADVERTISEMENT

Radu Dragomir, soțul actriței, are un fiu în vârstă de 21 de ani, Barbu, care se înțelege de minune cu copiii tatălui său și ai Danei Rogoz, Lia (3 ani) și Vlad Luca (9 ani). Cei cinci se bucură de vacanța pe continentul asiatic.

Din cauza pandemiei, excursia Danei Rogoz a fost amânată, însă acum și-a îndeplinit marea dorință. Vedeta nu realizează nici acum că a ajuns tocmai în Japonia.

ADVERTISEMENT

“După toate cărțile lui Haruki Murakami citite, după toate filmele lui Hirokazu Koreeda și animațiile lui Miyazaki văzute, trebuie să mă ciupesc din când în când ca să realizez că am ajuns cu adevărat în Japonia. Îmi doresc de foarte mulți ani această călătorie, dar pandemia ne-a amânat planurile”, a scris actrița pe Instagram.

Pe rețelele de socializare, Dana Rogoz îi ține pe urmăritori la curent în legătură cu experiențele din Japonia. Aflați la Tokyo, actrița și membrii familiei sale au rămas impresionați de faptul că orașul este atât de liniștit.

ADVERTISEMENT

“Surpriza cea mai mare pentru mine e că Tokyo e un oraș liniștit – cel puțin la orele în care l-am vizitat în prima zi. Chiar și la metrou sau în gară – printre cele mai aglomerate din lume – e o liniște surprinzătoare.

Și e mult mai ușor să te orientezi decât aș fi crezut, pentru că stațiile de metrou și tren sunt numerotate”, a mai povestit Dana Rogoz.

ADVERTISEMENT
Dana Rogoz Japonia
Dana Rogoz și familia ei în Japonia. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Dana Rogoz și Radu Dragomir, împreună de aproape 20 de ani

Atunci când a început relația cu Radu Dragomir (56 de ani), Dana Rogoz avea doar 18 ani. Cei doi au 19 ani de relație și au realizat multe lucruri în tot acest timp.

Deși relația lor a fost criticată, mai ales din cauza diferenței de vârstă, cei doi au rezistat și se iubesc la fel de mult. Radu Dragomir a fost căsătorit cu actrița Ozana Oancea, de care a divorțat după 17 ani de căsnicie. Cei doi au și un fiu împreună.

ADVERTISEMENT