Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce se întâmplă în Israel la o lună după izbucnirea războiului: “Este o situaţie tensionată!”

Ziaristul Beno David a dezvăluit ce se întâmplă în Israel la o lună după izbucnirea războiului. Jurnalistul mărturisește că situația este tensionată.
11.11.2023 | 18:05
Ce se intampla in Israel la o luna dupa izbucnirea razboiului Este o situatie tensionata
Ziaristul Beno David a dezvăluit ce se întâmplă în Israel la o lună după izbucnirea războiului. Jurnalistul mărturisește că situația este tensionată.
ADVERTISEMENT

Situația în Israel nu este una foarte bună de la începerea războiului. Din cauza acestui conflict politic și fotbalul israelian are de suferit. Echipa națională din țara evreilor este supusă unui test important în luna noiembrie și va avea de disputat 4 meciuri în mai puțin de 14 zile. Beno David a dezvăluit ce se întâmplă în Israel la o lună după izbucnirea războiului.

Ce se întâmplă în Israel la o lună după izbucnirea războiului

La FANATIK SUPERLIGA, Beno David a dezvăluit din Tel Aviv ce se întâmplă în Israel la o lună după izbucnirea războiului. Ziaristul susține că situația este una tensionată, iar din cauza acestui lucru și echipa națională de fotbal a Israelului are de suferit înaintea meciului cu Kosovo din preliminariile de calificare pentru Euro 2024.

ADVERTISEMENT

“Situația este tensionată. Poporul israelian, poporul evreu a trecut prin atâtea și atâtea lucruri, sperăm că și de data aceasta vom trece, pentru că nimeni nu ar fi crezut la 50 de ani și o zi de la nenorocirea din războiul din Iom Kipur, ziua cea mai sfântă a evreilor.

Asta a fost în octombrie 1973. Nimeni nu s-a gândit la așa ceva și la acest lucru. Sperăm să trecem peste asta. Noi ne dorim să fie bine și să fie pace. Asta ne vrem. Să trăim și noi în liniște, pentru că merităm. Ca orice stat din lume”, a spus Beno David.

ADVERTISEMENT

Vești proaste pentru “tricolori” în preliminariile Euro 2024!

Războiul din Israel a dat peste cap meciurile din grupa din care face parte și România. Astfel că UEFA a decis ca partida Kosovo – Israel să se joace pe 12 noiembrie, în plin sezon competițional. În aceste condiții, e puțin probabil ca cei din Kosovo să poată trimite un prim 11 alcătuit din jucători de valoare.

Napoli a transmis că refuză să-l trimită pe Rrahmani la lot, în timp ce situația lui Muriqi la Mallorca pare similară.  ”Observ că cei din Israel își aduc tot ce vor, iar cei din Kosovo, e vineri dimineață, încă nu avem lotul.

ADVERTISEMENT

Sunt presiuni referitor la convocări. Am auzit că Rrahmani nu e lăsat de patronul lui Napoli să meargă la convocare. O veste bună e că Krasniqi de la CFR a plecat în Kosovo. Poate ne ajută să îi încurce pe israelieni.

Având în vedere la ce lot au kosovarii, e jucător util. Până la urmă UEFA le-a făcut cam toate poftele la israelieni, inclusiv cu data de 12, care nu e corect”, a remarcat Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Situația Israelului înainte de meciul cu Kosovo

ADVERTISEMENT