Life

Ce se întâmplă în televiziunea de pe Pache? Măsurile luate de Pro TV, după ce Andreea Esca s-a îmbolnăvit de coronavirus – Foto

05.08.2020 | 17:57
Ce se intampla in televiziunea de pe Pache Masurile luate de Pro TV dupa ce Andreea Esca sa imbolnavit de coronavirus  Foto
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a fost bolnavă de coronavirus, iar după e mai multe vedete din trustul Pro s-au îmbolnăvit, șefii au luat măsuri de precauție.

După ce știrista a fost depistată pozitiv, toate locurile atinse de aceasta au fost dezinfectate.

În prezent, la fiecare intrare în curtea televiziunii există o persoană care ia temperatura fiecărui individ care pătrunde în interior. De altfel, există și obligația de a purta mască în interiorul clădirii.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca, supusă măsurilor anti coronavirus chiar dacă a fost bolnavă

Vedeta a scăpat ca prin minune de coronavirus și, din fericire, nu a fost nevoită se se lupte cu boala care ucide sute de mii de oameni la nivel global. Știrista este supusă unui test de temperatură la venirea la serviciu, însă are și obligația de a purta mască.

Inclusiv când este vine la serviciu și pleacă acasă, vedeta poartă mască în mașină cu șoferul instituției, Radu Gabriel. Cu toate că a avut recent coronavirus, Andreea Esca respectă cu sfințenie regulile impuse și a rut să arate acest lucru și oamenilor care o urmăresc pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Andreea Esca încearcă să respecte regulile impuse în contextul coronavirus
Andreea Esca încearcă să respecte regulile impuse în contextul coronavirus

A vorbit despre cum a afectat-o noul coronavir

Vedeta tv a povestit într-un interviu dedicat colegilor de la Pro TV despre cum a evoluat boala în cazul ei și cât de afectată a fost familia ei de COVID-19. Cel mai afectat a fost Alexander Eram, care a ajuns la terapie intensivă, nu a mai putut respira singur și a fost nevoie de intervenția medicilor care l-au intubat.

Alexia Eram, fiica prezentatoarei tv, nu a fost testată pozitiv, însă Aris Eram a fost și el internat în spital cu febră și dureri în gât. Din fericire, nici în cazul băiatului nu au fost motive majore de îngrijorare.

ADVERTISEMENT

După ce a apărut la tv și a povestit drama prin care a trecut, prezentatoara știrilor de la Pro TV a fost dur criticată de oameni, care i-au cerut demisia.