„Altfel, privind retrospectiv, a fost mai mishteaux epopeea Covid la Antenă decât la Pro. Acolo s-a mers pe puterea grupului, erau toți uniți la suferință, fiecare cum știa el mai bine. 
Marcel Pavel cânta și se jelea, Alina Pușcaș mulțumea Cerului că a avut oportunitatea să se îmbolnăvească și să facă un weekend la cort pe Instagram, Andrei Ștefănescu se infecta și-n viteză maximă spre spital își pupa apăsat copilul. 
Iar toți la un loc, în ferestre bine meșterite, arătau așa ca o mare familie. Lovită de microb, da’ familie. Dincoace, la postul recent vândut chinezilor, e ca pe vremea lu’ Deng Xiaoping. Există Zeița și restul lumii, Liderul Spiritual și activul de partid, Cea-Al-Cărei-Salariu-Nu-l-Știe-Nimeni și muncitorii.
Redacția de știri s-a conformat prima amenințării avocațiale cu judecata și a tăcut mereu despre același lucru până când s-a dat porunca de la Stăpânire. Care s-a îndeplinit magistral, întocmai și la timp, ceas chinezesc cu mecanism elvețian.
Nemuritoarea a devenit subit om, a recunoscut că a comis niște mici și regretabile erori, a vărsat demonstrativ niște lacrimi și lumea o căinează în cor”, a completat celebrul jurnalist.

Victor Ciutacu, despre reacția lui CTP în cazul vedetei Pro TV : ”O repune pe soclu”

„Iar CTP, consecvent cum îl știm, o repune pe soclu. Despre restul cetățenilor din Pro TV infectați, pomeniți și ei în treacăt în comunicatul de presă, nici un sunet. Pot să și crape, oricum sunt neinteresanți. Una peste alta, repet, sunt mai haioși ăilalți. Dar au și mici scăpări. 
Eu aș fi băgat-o și pe Mirela Boureanu Vaida în poveste. Da’ n-o fi vrut femeia să-și lase copiii acasă, să-i piardă pe Vulpița și Viorel de clienți și să cucăie aiurea prin containere… Citesc pe Facebook reacții inflamate. Vai, lumea meschină și rea nu rezonează cu suferința femeii. Așa și e. Pentru că nu există suferință glamour. Boala-i boală. 
Poveștile bling-bling, cu zeități coborâte din greșeală prin spitalele de muritori, montate artistic pe fundalul inimioarelor de Instagram, sunt bune pentru audiență (nici măcar aia foarte spectaculoasă), dar atât.
E un patetism nenatural, căznit, de Bollywood. Mai lipsea Salman Khan să cânte durerea-n pași de dans. D-aia râde lumea de voi”, a ținut să mai adauge prezentatorul Victor Ciutacu.