Life

Ce se întâmplă în viața Katarinei, fiica regretatului Andrei Gheorghe. Semnele pe care le primește de la părinții trecuți în neființă: ”Cred că am casa bântuită”

Ce semne primește Katarina de la părinții săi decedați. Fiica regretatului realizator Andrei Gheorghe a spus ce se întâmplă în viața ei.
17.03.2024 | 13:47
Ce se intampla in viata Katarinei fiica regretatului Andrei Gheorghe Semnele pe care le primeste de la parintii trecuti in nefiinta Cred ca am casa bantuita
Ce semne primește Katarina de la părinții decedați. Sursa foto: facebook, Ziarul Financiar, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Katarina, fiica vitregă a regretatului jurnalist Andrei Gheorghe, a făcut mărturisiri despre părinții săi plecați din această lume. I-a pierdut pe ambii la o vârstă fragedă, dar simte că îi are aproape în continuare. Ce semne primește?

Ce semne primește Katarina de la părinții ei

Katarina s-a confruntat pentru prima oară cu durerea pierderii părinților în 2018. Atunci i-a murit tatăl, Andrei Gheorghe, care la doar 56 de ani s-a stins subit, în propria casă, în urma unui infarct. În urma decesului, acesta a fost incinerat.

ADVERTISEMENT

La doi ani după tragedia din 2018, Katarina mai primește o lovitură, poate cea mai mare de până acum, moartea mamei. Cea care i-a dat naștere și-a dat ultima suflare în 2020, după patru ani de luptă continuă cu boala necruțătoare, cancerul.

Tânăra a mărturisit de curând, în cadrul unui interviu, că simte că își are aproape în continuare părinții, chiar dacă nu mai sunt în viață. Îi visează mai tot timpul și, mai în glumă, mai în serios, i se pare adesea că are locuința bântuită.

ADVERTISEMENT

”Sincer da (n.r. primește semne), îi simt mereu cu mine, iar tot ce fac e și pentru ei, nu o să-i uit niciodată. Încă îi am aproape de mine, mă gândesc mereu la ei și vreau să vadă ce realizez și sper că se uită de acolo de sus.

Constant (n.r. îi visează pe părinții ei), eu am și casa cred bântuită, se mai dărâmă chestii în timpul nopții, se mai trântesc uși, habar n-am. În general zic ”Bună, mami”, la mișto, dar mi-ar plăcea să știu că sunt aproape acolo”, a spus Katarina pentru Spynews.

ADVERTISEMENT

Cine o sprijină pe Katarina după ce a rămas orfană

Katarina are în aceste momente pe cineva lângă ea. Iubitul său îi este alături și o încurajează tot timpul să fie puternică. De doi ani formează un cuplu cu el, dar recunoaște că este prea tânără și pentru a face pasul cel mare, al căsătoriei,

”Da, am pe cineva și-l iubesc foarte mult. Suntem de doi ani împreună. Sunt prea tânără momentan și vreau să-mi fac viața. Întâi scoatem primul album, al doilea, al treilea și mai vedem după. Muzica e iubirea vieții mele și asta voi face prima oară”, a mai transmis fiica lui Andrei Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Katarina se concentrează în prezent mai mult pe carieră. Este pasionată de muzică și vrea să meargă mai departe pe acest drum. Deja și-a planificat și lansarea unui album și este bucuroasă și de faptul că are împrejur doar prieteni loiali.

”Îi am pe prietenii mei, care sunt cei mai top, prietena mea cea mai bună, mereu pot să mă bazez, că sunt lângă mine. Urmează să scot muzică, să mă distrez. Vreau să merg în Tokyo, nu știu cum o să ajung acolo, dar îmi doresc mult”, a mai precizat Katarina.

ADVERTISEMENT
Tags: