Life

Ce se întâmplă între Alexandra Ciomag, Andreea Moromete și Alin la Survivor România. Dezvăluiri fără perdea despre relațiile din echipa Războinicilor

Ce se întâmplă între concurenții din tabăra Războinicilor de la Survivor România. Alexandra Ciomag, Andreea Moromete și Alin, personajele centrale.
21.03.2023 | 21:04
Ce se intampla intre Alexandra Ciomag Andreea Moromete si Alin la Survivor Romania Dezvaluiri fara perdea despre relatiile din echipa Razboinicilor
Alexandra Ciomag, Andreea Moromete și Alin la Survivor, în centrul unui scandal la Survivor. Foto: Colaj Fanatik: Pro TV
ADVERTISEMENT

Alexandra Ciomag, Andreea Moromete și Alin sunt în centrul unui nou scandal la Survivor. Au fost dezvăluiri fără perdea despre relațiile din echipa Războnicilor.

Un nou scandal în echipa Războinicilor la Survivor. Ce dezvăluiri s-au făcut

Andreea Moromete este de părere că Alin este un om toxic și odată cu capturarea lui de către Faimoși, aceasta consideră că echipei i-a fost mult mai bine.

ADVERTISEMENT

”A fost o senzație genială să îl văd pe Alin în partea cealaltă (pe banca Faimoșilor, n. red.). Eu am conștientizat mai tare cât de toxic este el, ca om”, a spus Andreea Moromete.

Ba chiar Andreea Moromete spunea că simte că a fost scopul către anumite mijloace și că nu a avut o prietenie reală cu Alin. Războinica de la Survivor a fost clară: nu îl mai vrea în echipă pe Alin!

ADVERTISEMENT

”Simt că ei s-au folosit de mine ca să își atingă anumite scopuri. S-au lipit pur și simplu de mine, dar nu cred că a fost o prietenie reală din partea lor.

Am văzut și văd din ce în ce mai multă falsitate. Și-a creat o imagine atât de falsă… Mi-e silă, efectiv mi-e silă”, a mai spus concurenta referitor la Alin.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ciomag, Andreea Moromete și Alin, centrul unui conflict la Survivor România

Dar în discuție a intervenit și Alexandra Ciomag, dând mai mult detalii despre relațiile dintre Războnici. Și e l-a acuzat pe Alin. Aceasta a spus că el a „băgat strâmbe” în relația ei cu Andreea Moromete. 

„Ca să nu zic că a băgat strâmbe între mine și Andreea. Îmi spunea că Moromete nu mă suportă”, a spus Alexandra Ciomag.

ADVERTISEMENT

Andreea Moromete a susținut punctul de vedere al prietenei sale de la Survivor. Ea a mărturisit că Alin o vorbea de rău pe Alexandra Ciomag în fața ei.

„La fel, și mie îmi spunea despre ea. Ei, în față, îi spunea că e matură, iar la mine fix opusul”, a spus Andreea Moromete. Alexandra Ciomag este decisă. Vrea ca Alin să plece acasă! „Lui Alin i se potrivește drumul spre casă”, a spus ea.

Ce a avut de spus Alin după afirmațiile Andreei Moromete

Pe de altă parte, Alin, aflat în tabăra adversă, a mărturisit că a fost șocant de Andreea Moromete și de afirmațiile sale. Acesta a spus că nici nu mai vrea să audă de ea acum. Relațiile din echipa Războnicilor nu sunt cele mai bune, așadar.

„Pe mine m-a surprins Moromete. Acum o săptămână, două, era sora mea. Am fugit în pădure, în junglă, amândoi. Aseară a dat în mine, zicea că m-am bucurat că ați câștigat voi.

Că am vrut să câștigați voi. Echipa pare că e supărată pe mine. Nu știu de ce. Probabil pentru că am împărțit egal mâncarea cu Remus. (…) Cu mine nu mai ai ce discuta de acum înainte, Andreea!”, a spus și Alin.

ADVERTISEMENT