Life

Ce se întâmplă între Viviana Sposub și George Burcea. Mai formează sau nu un cuplu?

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu de aproximativ un an, însă recent s-a zvonit că drumurile lor s-au separat.
29.08.2021 | 16:00
Ce se intampla intre Viviana Sposub si George Burcea Mai formeaza sau nu un cuplu
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a șters toate imaginile în care apărea alături de actor, lucru care a întărit și mai tare ideea că au luat decizia de a se despărți.

Nu același lucru se poate pune despre fostul soț al artistei Andreea Bălan, care a rămas ferm pe poziție. Și spunem asta pentru că nu și-a dorit nicio secundă să pună capăt relației amoroase.

ADVERTISEMENT

Se pare că Viviana Sposub a fost cea care s-a supărat, însă actorul a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a continua povestea de dragoste, însă ce se întâmplă acum între cei doi?

Viviana Sposub și George Burcea, pe drumuri separate? Care este adevărul despre relația lor

După ce în ultimele săptămâni nu au mai apărut împreună la evenimente mondene, iată că au fost surprinși unul lângă celălalt într-un club, unde au petrecut alături de mai mulți prieteni.

ADVERTISEMENT

Actorul apare în compania iubitei sale, pe care a cunoscut-o în perioada în care ambii erau concurenți la emisiunea Ferma, moderată de Mihaela Rădulescu.

Dragostea a învins în cele din urmă dacă este să ne luăm după fotografia în care apar îmbrățișați, într-un club din Capitală. Vezi imaginea pe wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Așadar, poza este dovada clară că au reușit să treacă peste neînțelegeri și au revenit la gânduri mai bune. George Burcea și Viviana Sposub sunt în continuare un cuplu.

George Burcea, cuvinte de laudă la adresa Vivianei Sposub

Fostul soț al Andreei Bălan are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale. Actorul o iubește enorm pe frumoasa brunetă, care îi este alături în tot ceea ce face personal sau profesional.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub este un sprijin important pentru actorul care se bucură de toată susținerea prezentatoarei TV legat de cartea sa „Scrisoare către Ceaușescu” și proiectele de teatru.

„Îi mulțumesc și o iubesc enorm pentru că timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea, iar, pe lângă asta, m-a susținut din toate punctele de vedere. 

Un partener cu care să împărtășești fiecare gând, trăire, sentiment pe care-l ai este esențial în dezvoltarea ta ca om și artist, în acest caz, iar ea a făcut acest lucru la 110%”, a spus George Burcea pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT