Life

Ce se va întâmpla cu fiul lui Nicolae Guță după ce a făcut accident drogat: “Condamnare penală”

Ce pedeapsă riscă fiul lui Nicolae Guță după ce a făcut accident și a fost prins drogat. Ar putea să rămână fără permisul auto.
05.09.2023 | 08:20
Ce se va intampla cu fiul lui Nicolae Guta dupa ce a facut accident drogat Condamnare penala
Ce pedeapsă riscă fiul lui Nicolae Guță după ce a fost prins drogat la volan. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Avocatul Adrian Cuculis a explicat ce se va întâmpla cu fiul lui Nicolae Guță după ce a făcut accident, iar polițiștii l-au prins drogat la volan. Cel mai probabil, tânărul va rămâne fără permisul de conducere.

Ce se ca întâmpla cu fiul lui Nicolae Guță după ce a făcut accident și a fost prins drogat. Poate rămâne fără permis

Zilele trecute, Nicu, fiul lui Nicolae Guță, a fost prins de polițiști sub influența substanțelor interzise la volan. Acesta a căzut cu mașina într-un șanț, în localitatea Petroșani, iar acum i-a fost suspendat permisul de conducere. De asemenea, a fost întocmit un dosar penal pe numele fiului interpretului de manele.

ADVERTISEMENT

“La data de 02 septembrie 2023, în jurul orei 23:10, polițiștii care se aflau în misiune de patrulare pe strada Livezeni, din Petroșani, au observat un autoturism care era ieșit în afara părții carosabile, iar la volanul mașinii a fost depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Municipiul Petroșani, care era agitat și incorect în vorbire”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Hunedoara.

Inițial, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul negativ. În urma testării cu aparatul Drug-Test, Nicu Guță a ieșit pozitiv la substanță psihotropă.

ADVERTISEMENT

“Cu ocazia controlului, în autoturism a fost găsită o țigară confecționată artizanal și trei muguri de plante, care au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor”, au mai precizat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Avocatul Adrian Cuculis a explicat pentru ce va fi cercetat tânărul, dar și ce pedeapsă riscă să primească. Nu este pentru prima dată când fiul lui Nicolae Guță are probleme cu legea.

ADVERTISEMENT

În opinia avocatului, sunt șanse mari ca permisul de conducere al lui Nicu Guță să fie anulat. În acest caz, tânărul ar trebui să înceapă școala de șoferi de la zero pentru a avea un nou permis. Până atunci, nu poate conduce timp de doi ani.

“Cel mai sigur o să i se anuleze permisul de conducere și ulterior, vreme de doi ani de zile, nu o să mai poată conduce și va trebui să facă școala de șoferi de la zero.

ADVERTISEMENT

O să fie o condamnare penală, cu siguranță vorbim probabil de până într-un an cu suspendare, nu văd că ar fi mai mult sau, cine știe, dacă este recidivist, are cazier, atunci o să aibă surprize”, a explicat avocatul Adrian Cuculis pentru Wowbiz.ro.

Nicu Guță riscă să facă închisoare

Lucrurile se schimbă, însă, dacă fiul lui Nicolae Guță mai are și alte probleme cu legea. Într-un astfel de caz, tânărul riscă să ajungă după gratii, după cum a mai precizat avocatul.

“Dacă mai are alte probleme cu legea din trecut, îl vedem la mititica, pentru că nu o să aibă cum să evite. Dacă ești într-o suspendare a executării pedepsei sau ai ieșit condiționat, nu are cum să îți dea cu suspendare. În cazul acesta, o să îl vedem la pușcărie”, a mai spus Adrian Cuculis.

Zilele trecute, Nicolae Guță a reacționat după ce fiul său a fost prins drogat la volan. Manelistul nu a fost surprins de cele întâmplate deoarece știe de stilul haotic de viață al tânărului.

ADVERTISEMENT
Tags: