Life

Ce secrete ascund finaliștii de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Sali Levent, Giani Kiriță și Anisia Gafton au avut multe provocări în viață

Ce secrete ascund finaliștii de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Ce povești de viață au Sali Levent, Giani Kiriță și Anisia Gafton.
23.11.2022 | 19:11
Ce secrete ascund finalistii de la Sunt celebru scoatema de aici Sali Levent Giani Kirita si Anisia Gafton au avut multe provocari in viata
Ce secrete ascund finaliștii de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Care sunt secretele pe care le ascund finaliștii de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Sali Levent, Giani Kiriță și Anisia Gafton au avut multe drame în viețile lor.

Ce secrete ascund finaliștii de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Sali Levent, Giani Kiriță și Anisia Gafton sunt cei trei finaliști de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Aceștia au un alt lucru în comun în afară de dorința de a deveni câștigătorii faimoasei emisiuni de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Cei trei finaliști de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! au trecut prin clipe dificile în viețile lor.

Sali Levant a avut multe provocări din cauza viciilor sale. Ba chiar a ajuns să piardă tot ce avea, de la casă la mașină pentru a-și întreține viciile legate de jocurile de noroc și de consumul de substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

Cu ajutorul familiei, acesta a reușit să își revină și este acum mai determinat ca niciodată să câștige Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Drama din viața lui Giani Kiriță

Giani Kiriță nu a avut o viață ușoară de mic copil. Deși a atins succesul ca fotbalist, acesta avea în sufletul său o dramă ce l-a măcinat ani de zile.

ADVERTISEMENT

O amintire dureroasă pe care nu o poate uita era că mama lui era mereu bătută de tatăl său, care avea patima băuturii. Tocmai de aceea, acum Giani Kiriță face tot ce poate pentru ca mama lui să aibă o viață lipsită de griji.

„Pentru mine, mama mea este Dumnezeu. A fost și mamă, și tată. O vreau sănătoasă, să aibă tot ce și-a dorit ea, s-a chinuit cu noi. Trebuie să-i fac statuie!

ADVERTISEMENT

A făcut foarte multe sacrificii pentru mine și sora mea, ne-a educat, ne-a trimis la școală, ne-a învățat cum să fim în viață. Ăla venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă!”, a mărturisit Giani Kiriță în emisiunea de la Pro TV.

Anisia Gafton nu voia să fie comediană

Anisia Gafton este singura femeie finalistă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Acesta este o comediană de succes, deși nu acesta era drumul pe care l-a vrut în viață.

Anisia Gafton de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a mărturisit că voia să fie actriță, dar toată lumea o îndemna să se apuce de stand-up comedy, lucru pe care l-a și făcut, dar prin mâna destinului.

„Toată lumea mă încuraja să fac stand-up. Am făcut şi un an de teatru, dar şi profesorul de acolo mi-a zis: „Anisia, nu ştiu ce cauţi tu aici, ar trebui să faci stand-up. Când vii în clasă râde lumea”. Dar nu aveam acea încredere în mine că pot să fac asta. Şi s-a întâmplat ca la începutul lui 2014 să fie un concurs la Târgu Mureş, un festival de satiră şi umor.

Nu m-am dus să participat la secţiunea de stand-up, că nu aveam curaj. Am participat la duet. Întâmplarea o fost să pice duetul şi regizorul de acolo m-a pus pe stand-up”, a declara Anisia Gafton, într-un interviu pentru adevarul.ro.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care "îi spuneau ce să-i facă". Fusese internat la psihiatrie, dar în zadar
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii