Life

Ce sfaturi i-a dat tatăl Faimoasei Ada Dumitru de la Survivor România: ”A sărit puțin calul”

Tatăl Faimoasei Ada Dumitru de la Survivor România face declaraţii acide despre controversele care planează în jurul fiicei sale, de când a intrat în competiţia din Dominicană.
22.03.2023 | 15:27
Ce sfaturi ia dat tatal Faimoasei Ada Dumitru de la Survivor Romania A sarit putin calul
Tatăl natural al Faimoasei Ada Dumitru, dezvăluiri fierbinti despre fiica lui / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ada Dumitru de la Survivor România e printre cele mai controversate concurente din Dominicană. Iar propunerea ei spre eliminare nu a făcut altceva decât să agite şi mai tare apele, iar declaraţiile acide şi jignitoare, să curgă râuri râuri.

Tatăl Faimoasei Ada Dumitru de la Survivor România sare în apărarea fiicei sale

Faimoasa Ada Dumitru de la Survivor România e pusă la zid de colegi pentru felul în care se comportă acolo. Tatăl ei natural, Cristi Dumitru, are argumente pentru fiecare gest sau situaţie din care controversata sa fiică a ieşit un pic cam şifonată.

ADVERTISEMENT

În seara nominalizărilor, Mihai Zmărăndescu, colegul de echipă al Adei Dumitru, şi-a motivat votul spunând că ar vrea să fie eliminată din motive sociale. El a spus despre ea că „râgâie și înjură, în tabără şi are un comportament care nu face cinste unei femei”.

Contactat de FANATIK, Cristi Dumitru, tatăl faimoasei Ada Dumitru de la Survivor România, susţine reacţiile fiicei ca fiind o normalitate. Ba chiar, ne-a explicat el, ce se petrece acolo ține de normalitate.

ADVERTISEMENT

“Orice om, după ce mănâncă mai râgâie, părerea mea. Acum nu poţi să te abţii, ce să zic. E mai vulcanică un pic şi are altă constituţie, dar nu la modul ăsta, alarmant şi urât”, ne-a spus el.

Şi deşi, înainte de a intra în competiţie, Ada Dumitru spunea despre ea însăşi: Eu sunt mai din mahala, așa. N-aș vrea să mă apuce dracii p-acolo, că nu mă văd bine”, tatăl a ţinut s-o contrazică.

ADVERTISEMENT

“Nu e din mahala, ea stă la kilometru zero, la Unirea. Mahala dacă stăm să ne gândim e peste tot. Nu a crescut în Ferentari sau mai ştiu eu unde”, explică tatăl natural al Faimoasei Ada de la Survivor România. El recunoaşte, în schimb, că a sfătuit-o să nu înjure.

Ce a sfătuit-o tatăl pe Ada Dumitru înainte de competiţie

Dar acesta nu a fost singurul sfat pe care tatăl faimoasei i l-a dat înainte să plece spre Republica Dominicană. „Am sfătuit-o să fie ponderată, să nu asculte nici în stânga, nici în dreapta de nimeni, pentru că sunt răutăcioşi şi vor fi în continuare, chiar dacă pisica blândă zgârie rău.

ADVERTISEMENT

I-am spus să fie atentă la competiţiile sportive, să nu se accidenteze, să fie ok, să nu asculte de nimeni şi să-şi vadă de treaba ei”, a mai dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, tatăl Faimoasei Ada Dumitru de la Survivor România.

Cum explică tatăl Adei Dumitru bătaia dintre ea şi DOC

Nu este prima dată când tensiunile ating cote maxime în tabăra Faimoşilor. De la replici usturătoare la îmbrânceli fizice, nu a fost decât un singur pas în cazul Adei Dumitru versus Doc.

Tatăl Faimoasei a ţinut să precizeze că va lua legătura cu Doc pentru a afla cu exactitate, ce s-a întâmplat între ei. „DOC este un tip frustrat din punctul meu de vedere, nu ştiu ce să spun. Probabil stresul psihic şi-a pus amprenta mai mult la el şi a răbufnit. Iar Ada nu suportă jigniri, ea nu jigneşte dacă nu este jignită, sub nicio formă.

Probabil i-a spus ceva, s-a întâmplat ceva cu ei acolo, ei nu i-a convenit şi evident că a răbufnit. Mi se pare normal. Adică e o reacţie normală. Nu poţi să taci când cineva te jigneşte.

Chiar o să stau de vorbă cu DOC să văd ce s-a  întâmplat exact acolo. Eu nu cred că Ada s-ar fi dat la el fără motiv. Fără discuţie, sigur s-a întâmplat ceva”, a declarat tatăl faimoasei.

Faimoasa Ada Dumitru, acuzată că provoacă bărbaţii şi umblă goală prin tabăra de la Survivor România. Reacție nervoasă a tatălui ei

Şi dacă despre această bătaie are toate şansele să se elucideze, după o discuţie cu DOC, despre dezvăluirile potrivit cărora fiica sa ar umbla goală prin tabără, tatăl exclude din start această variantă.

„Chestia asta, personal, nu o cred. Şi chiar dacă ar fi fost să fie dezbrăcată, poate ar fi fost într-un mediu să nu fie nimeni pe lângă ea sau ceva de genul. În rest, n-o văd pe Ada făcând asta, pentru că ea e mai pudică. Iar comentariile răutăcioase vin de-a valma. Are ea vreo probă concretă?

Doar ea a zis treaba asta (n.red. Vica Blochina), în rest nu am auzit de la nimeni. Deci eu nu cred! Ea e pudică. Dacă ar fi într-un loc în care ar fi singură, atunci da, dar aşa, mi-e greu să cred”, a mărturisit Cristi Dumitru.

Întrebat de FANATIK ce părere are despre decizia colegilor săi de echipă, de a o vota pe Ada Dumitru spre eliminare în repetate rânduri, tatăl Faimoasei nu pare deloc surprins.

„Nu mă miră, nu este nici prima dată şi nici ultima cred (n.red. râde). Vor să scape de cei buni probabil, ca dovadă că este pe locul 6 în clasamentul general, din câte am văzut”, mai spune el.

Ada Dumitru, la fel de vulcanică şi acasă, în sânul familiei?

Tatăl Adei Dumitru a mărturisit în exclusivitate pentru FANATIK dacă fiica sa are acelaşi temperament vulcanic şi acasă sau dacă îşi iese la fel de repede din sărite. „Sub nicio formă.

Cred că îşi pun amprenta zilele de acolo şi stresul. Nu e chiar aşa uşor să stai cu nişte oameni pe care nu îi cunoşti, decât din auzite. Să convieţuieşti cu ei atâta timp acolo, nu e chiar aşa uşor”, a mai declarat Cristi Dumitru.

Tatăl Adei Dumitru îşi vede fiica la capătul puterilor: „Nu ştiu dacă poate să mai ducă”

Cât despre şansele de a rămâne în competiţie, acesta spune că speră. „Şanse are, bineînţeles, dar nu ştiu dacă poate să mai ducă. Eu o văd aşa un pic schimbată, eu o cunosc foarte bine.

Noi practic, avem ceva mental, o legătură a noastră, ne simţim unul pe celălalt. O simt că nu e ceva în regulă, că nu îi convine ceva. Ea are şi nişte proiecte la care lucra şi le-a lăsat baltă pentru competiţie”, a precizat Cristi Dumitru.

Imaginea şifonată după Survivor România îi va afecta cariera de actriţă a Faimoasei Ada Dumitru?

Întrebat de FANATIK dacă această imagine controversată îi va afecta în vreun fel cariera de actriţă, tatăl Adei Dumitru se declară optimist. Ba chiar, spune el, imaginea pe care oamenii au văzut-o acolo, în Dominicană, o va ajuta.

Eu cred că o va ajuta, fără discuţie. Orice rău e un pas înainte, orice şut în fund e un pas înainte, părerea mea. Oamenii sunt răutăcioşi, vorbesc, comentează. Ce am văzut pe facebook, mi se ridica părul în cap, dar nu i-am băgat în seamă, nu puteam să le dau nici argumente, nici contra argumente. Fiecare om cu părerea lor, dar să nu jignească, aici e problema”, spune el.

Ce spune tatăl Adei Dumitru despre relaţia fiicei cu tatăl vitreg şi celebru

Iar despre relaţia Adei Dumitru cu tatăl vitreg, Bebe Cotimanis, despre care faimoasa spunea că îi mai scapă câte un „tată”, Cristi Dumitru, are doar cuvinte de laudă şi mărturiseşte că nu este deloc invidios.

“Din contră, chiar mă bucură faptul că este în mediul artistic. Eu cu Bebe vorbesc, ne salutăm, ce-a fost a fost, fiecare cu treaba lui, fiecare cu deciziile lui. Ei nu sunt de mult timp împreună, de vreo cinci ani, nu poţi să zici că e fiica lui, fiica vitregă da”, a spus tatăl Adei.

Tatăl Adei Dumitru, mesaj pentru faimoasă

Cristi Dumitru, tatăl natural al faimoasei Ada, are şi un mesaj de susţinere pentru controversata sa fiică. „O iubesc şi mi-e foarte dor de ea. Să fie în continuare aşa cum a fost şi până acum şi să asculte de sfaturile pe care i le-am dat când a plecat.

I-am spus să fie ponderată, a sărit un pic calul, dar asta-i situaţia. Ea nu suportă jignirile. Ca orice fată, nu suportă să fie jignită, mai ales de Doc, sau de oricine, Kamara, nu contează”, a încheiat tatăl faimoasei Ada Dumitru de la Survivor România.

 

ADVERTISEMENT