Life

Ce și-a făcut Carmen de la Sălciua la față. Intervenția care i-a lăsat pe toți mască – Foto

18.08.2020 | 23:25
Ce sia facut Carmen de la Salciua la fata Interventia care ia lasat pe toti masca  Foto
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a ajuns pe mâinile specialiștilor în frumusețe! Cântăreața de muzică de petrecere și fosta soție a lui Culiță Sterp și-a făcut o schimbare de zile mari la față și a dat câteva detalii despre intervenția estetică pe contul ei de Instagram.

Carmen de la Sălciua și-a făcut o conturare a feței

Vedeta a recurs la o conturare facială, o intervenție cu ajutorul căreia va reuși să își etaleze și mai bine trăsăturile, fără să își mai acopere imperfecțiunile cu pudră și fond de ten.

ADVERTISEMENT

„Am făcut o vizita domnului dr.Jona pentr-un contouring la nivelul fetei și am plecat de aici zâmbind! Aici nu e doar un personal … e o familie unita care tratează cu caldura fiecare pacient! ♥️”, a scris Carmen Racolța pe Instagram.

Nu este prima intervenție la care recurge artista. În urmă cu mai mulți ani, Carmen nu arăta deloc așa cum o știe toată lumea azi.

ADVERTISEMENT

Și-a mai operat nasul și și-a pus acid în buze

Pentru imaginea de azi a fost nevoită să bată drumurile până la chirurgii esteticieni și nu o dată.

Fosta nevastă a lui Sterp și-a micșorat nasul și își umple constant buzele cu acid hialuronic.

Unii cârcotași spun că muziciana ar fi intervenit și la pomeți, căci aceștia sunt mai pronunțați față de perioada de debut în muzică, însă bruneta nu a dorit să declare nimic cu referire la acest zvon.

ADVERTISEMENT

Oricare ar fi adevărul despre numărul operațiilor estetice și intervențiile în sine, cert este că artista are mulți fani, iar lumea o place indiferent ce schimbări face la fața ei.

Vedeta are un succes colosal pe Youtube, iar în ultima vreme o urmăresc tot mai mulți oameni și pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, acolo unde are peste 240.000 de subscriberi.

ADVERTISEMENT
carmen de la sălciua
Carmen de la Sălciua, alături de medicul ei. Foto: Instagram