Life

Ce spun Dezbrăcatu și chef Passareli despre emisiunea Aventurierii gustului: ”Am câștigat un prieten pe viață”

Dezbrăcatu' și chef Passarelli spun că vor rămâne prieteni pe viață după ce au filmat împreună emisiunea culinară Aventurierii gustului de la Prima TV.
24.06.2022 | 10:08
Ce spun Dezbracatu si chef Passareli despre emisiunea Aventurierii gustului Am castigat un prieten pe viata
Dezbrăcatu și chef Passareili, declarații despre emisiunea lor. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dezbrăcatu’ și chef Passarelli au împreună o emisiune la Prima TV. Iată ce declarații au făcut aceștia după experiența de a filma amândoi.

Dezbrăcatu’ și chef Passarelli spun că sunt prieteni pe viață

Dezbrăcatu’ și chef Passarelli au devenit foarte apropiați datorită producției în care amândoi sunt gazde. Este vorba despre emisiunea Aventurierii gustului de la Prima TV.

ADVERTISEMENT

În timpul filmărilor, cei doi s-au cunoscut mai bine și au mărturisit că sunt prieteni pe viață de acum înainte.

Dezbrăcatu’ spunea că se știa de mult timp cu Antonio Passarelli, dar abia acum și-au dat seama ce bine se înțeleg și că pot fi prieteni atât de buni.

ADVERTISEMENT

Pentru cei doi urmează multe lucruri interesante de făcut împreună, a mărturisit Dezbrăcatu’, pe numele său real Codruț Kegheș.

„Ne știam de ceva vreme, dar această perioadă împreună ne-a apropiat și am câștigat un prieten pe viață! Sigur vom avea lucruri faine de făcut împreună!”, a spus Codruț Kegheș pentru Libertatea pentru femei.

ADVERTISEMENT

Antonio Passarelli, despre Dezbrăcatu’: „Este un om de milioane”

Antonio Passarelli a dezvăluit că în cadrul filmărilor pentru emisiunea Aventurierii gustului de la Prima TV și-a dat seama că poate să guste orice fel de mâncare, lucru despre care spune că este cu adevărat uimitor.

În ceea ce îl privește pe partenerul său de filmări, Antonio Passarelli mărturisește că este un om de milioane, dar a aflat și lucruri noi despre Dezbrăcatu’, cum ar fi faptul că este un șofer foarte bun și că îi place mult carnea de miel.

ADVERTISEMENT

„Eu, despre mine, am aflat că pot să gust aproape orice, gătit în orice fel, fapt care mă lasă fără vorbe.

Despre Dezbră- că este un om de milioane știam deja, am aflat că se pricepe chiar bine la autorulote/caravan, că este un bun șofer, că are nevoie de apă caldă și că moare după carnea de miel”, a spus el pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT