Life

Cum petrec vedetele de 1 mai. Anamaria Prodan a chemat lăutari la vila din Snagov: „Facem și o baie în lac”

Cum petrec vedetele de 1 mai. Multe dintre acestea au renunțat la plimbările de la mare sau de la munte pentru a fi alături de cei dragi. Acestora le place să fie gazde, cum este cazul Anamariei Prodan.
01.05.2022 | 13:52
Cum petrec vedetele de 1 mai Anamaria Prodan a chemat lautari la vila din Snagov Facem si o baie in lac
Cum petrec vedetele de 1 mai. Anamaria Prodan a chemat lăutari la vila din Snagov. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Vedetele de la noi din țară sărbătoresc ziua de 1 mai alături de prieteni, cu bucate alese. Anamaria Prodan a plecat la vila din Snagov, unde și-a chemat mai mulți prieteni.

Cum petrec vedetele de 1 mai

Dacă zilele trecute era în Dubai, Anamaria Prodan s-a întors la timp pentru sărbătorile de Paște. Aceasta a rămas tot în țară și de 1 mai, astfel că și-a chemat mai mulți prieteni la vila din Snagov, pentru a petrece împreună de Ziua Muncii.

ADVERTISEMENT

Aceștia au încins un grătar, așa cum ete deja tradițional de 1 mai. Mai mult, vedeta a chemat inclusiv lăutari și a pregătit un program pentru baie în lac, afară fiind și o vreme perfectă.

„Nu contează că ai bani, banii nu aduc fericirea. Important e să ai familia aproape și prietenii lângă tine. Facem un chef aici la mine, la Snagov, să se ducă buhul, cu mititei, lăutari, facem și o baie în lac și întrecere cu bărcuțe. Tot ce vreți!”, a spus impresara pentru Click.

ADVERTISEMENT

Și Laura Graur, prezentatoarea de la Prima, a stat acasă

Deși este o tradiție ca de 1 mai să se plece la mare sau la munte, iată că vedetele noastre preferă confortul casei lor. Și Livia Graur, prezentatoarea știrilor de la Prima, a rămas tot acasă.

Aceasta a chemat prietenii la vila în care locuiește pentru a petrece așa cum se cuvine. A cumpărat mici, prosecco și frigărui. Vedeta a mărturisit că i se pare prea frig pentru a pleca la mare de 1 mai și nu îi place nici aglomerația.

ADVERTISEMENT

„Anul acesta, 1 mai mă găsește printre prieteni. Nu mi-a plăcut niciodată să merg la mare cu aceasta ocazie, eu fiind și mai friguroasă de felul meu.

În primul rând, că nu e cald ca în plin sezon și, în doilea rând, din cauza multitudinii de oameni care petrec 1 Mai pe Litoral.

ADVERTISEMENT

Așa că am pus prosecco la rece, am luat mici, frigărui, câteva legume și vom încinge cea mai mare petrecere aici, în București!”, a declarat aceasta tot pentru sursa citată.

Dezbrăcatu petrece și el acasă, tot cu un grătar alături de cei dragi. A renunțat la mici și folosește doar carne de oaie și legume.

ADVERTISEMENT