Fotbal intern

Ce spun LIDERII de galerie de la Steaua şi Rapid despre incidentele VIOLENTE de miercuri seara!

Peste 100.000 de oameni au protestat miercuri seara în faţa Guvernului fiind nemulţumiţi de faptul că legea graţierii a fost adoptată de Guvern. În ultimele ore ale manifestaţiilor, au...
02.02.2017 | 15:46
Ce spun LIDERII de galerie de la Steaua si Rapid despre incidentele VIOLENTE de miercuri seara
ADVERTISEMENT

Peste 100.000 de oameni au protestat miercuri seara în faţa Guvernului fiind nemulţumiţi de faptul că legea graţierii a fost adoptată de Guvern. În ultimele ore ale manifestaţiilor, au intervenit şi violenţele. Printre suspecţi s-au numărat şi membrii de galerie de la Dinamo şi Rapid.

Unul dintre liderii de galerie de la Rapid, Gigi Corsicanu a vorbit pentru FANATIK.RO despre incidentele violente de la protest:

ADVERTISEMENT

“Galeria Rapidului nu a fost în mod organizat la protest. Nici vorbă de asta. Dacă au fost oameni din galerie, au făcut-o pe cont şi de capul lor, dar Rapidul nu a participat în mod organizat la proteste. Noi avem treabă doar cu fotbalul. Nu am participat la acţiuni politice, deşi m-au sunat de cîteva ori oameni cu o mare influenţă politică în trecut să merg la unele manifestaţii. Nu le-am acceptat”, a declarat Corsicanu.

Corsicanu a vorbit şi despre eventuala implicare a galeriei lui Dinamo la protest: “Nu ştiu ce să zic. Spre deosebire de noi, cei de la PCH au participat la evenimente politice în trecut, ştim prea bine. Nu e exclus nimic”

ADVERTISEMENT

Numele vreo unei galerii de la Steaua nu a apărut pe lista “suspecţilor” din Piaţa Victoriei. Unul dintre liderii de galerie, Alexandru Tofan (Lecce), a spus că ultraşii Stelei nu au participat în mod organizat la proteste:

“Nu am cunoştinţă să fi fost la proteste cineva în mod organizat din Peluza Sud. Totuşi, dacă pînă la urmă o fi fost cineva atunci poate că s-a dus cu familia sau de unul singur”, a spus Alexandru Tofan, lider Peluza Sud.

ADVERTISEMENT

Protestul s-a încheiat la ora 00:40. Violenţele au început la ora 23:00 şi au durat aproape două ore, timp în care jandarmii au reţinut cîteva zeci de persoane.