Life

Ce spune Alexia Eram despre sărutul dintre Mario Fresh și Mira. “Nu am nicio problemă”

Alexia Eram a comentat una dintre cele mai controversate momente din videoclipul lansat de iubitul ei, Mario Fresh, alături de Mira. Aceasta spune că relația dintre cei doi este strict profesională.
20.12.2021 | 23:54
Ce spune Alexia Eram despre sarutul dintre Mario Fresh si Mira Nu am nicio problema
Ce spune Alexia Eram despre sărutul dintre Mario Fresh și Mira. Sursă foto: captura Youtube
ADVERTISEMENT

Au părut zvonuri în ultima perioadă potrivit cărora Mario Frech ar avea o relație cu Mira. Mai mult, videoclipul lansat de cei doi cântăreți a ridicat semne de întrebare.

Internauții au observat imediat că aceștia păreau extrem de apropiați.

Alexia Eram a făcut însă lumină și a explicat ce se se întâmplă între iubitul ei și cântăreață.

ADVERTISEMENT

Ce spune Alexia Eram despre sărutul dintre Mario Fresh și Mira. “Nu am nicio problemă”

Iubitul Alexiei Eram și Mira au lansat în urmă cu puțin timp o piesă cu un videoclip incendiar. Este o melodie de dragoste, iar cei doi artiști par foarte apropiați. La un moment aceștia se sărută. Cei mai mulți s-au întrebat ce a avut de spus fiica Andreei Esca după ce a văzut imaginile.

Poate spre surprinderea multora, se pare că aceasta nu a fost deloc deranjată după ce a văzut imaginile. Alexia Eram a dat de înțeles că a fost un sărut adevărat, dar că artiștii și actorii trebuie să-și facă meseria.

ADVERTISEMENT

“Ei, bine, iubitul meu, cât și Mira, sunt doi cântăreți, actori când vine vorba despre piese și despre videoclipuri, așa că nu, nu am cum să mă supăr pe acest lucru.

Cred că trebuie să faci diferență între lucrurile profesionale și viața ta privată, așa că nu, dragii mei, nu am avut nicio problemă”,  a declarat Alexia Eram, în ultimul vlog postat pe YouTube. 

ADVERTISEMENT

Mario Frech a povestit în cadrul unei emisiuni cum s-a întâmplat totul. Cântărețul a dezvăluit că după apariția imaginilor mulți dintre prietenii săi au crezut că are o relație cu Mira și doreau să știe dacă s-a certat cu Alexia.

“Ați mușcat-o? Avem prieteni foarte apropiați. Ne-au întrebat ce s-a întâmplat. Ea tremura (n.r.: referire la Mira, la filmări), eu nu eram panicat”, a spus artistul la Kanal D.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Mira a spus că s-a gândit foarte bine înainte de a accepta să filmeze scenele. Aceasta a recunoscut că a fost preocupată de ce va spune lumea despre ea și în plus își făcea griji pentru că nu știa cum va reacționa Alexia Eram.

“Pe internet, lumea mi-a sărit în cap. În primul rând, e totul mascat”, a dezvăluit Mira.

ADVERTISEMENT