News

Ce spune ChatGPT despre Mircea Badea. Mesaj bizar al inteligenței artificiale despre moderatorul TV: ”Să fim atenți să nu rănim pe nimeni”

Ce spune ChatGPT despre Mircea Badea. Inteligența artificială a demonstrat că nu e tocmai inteligentă când a oferit răspunsul la întrebarea ”cine e Mircea Badea?”.
10.04.2023 | 07:08
Ce spune ChatGPT despre Mircea Badea Mesaj bizar al inteligentei artificiale despre moderatorul TV Sa fim atenti sa nu ranim pe nimeni
Ce spune ChatGPT despre Mircea Badea. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Ce spune ChatGPT despre Mircea Badea. Inteligența artificială a demonstrat că nu e tocmai inteligentă când a oferit răspunsul la întrebarea ”cine e Mircea Badea?”. Mai exact, ChatGPT a încropit un răspuns pe jumătate adevărat, cu multe informații eronate, dar și cu ceea ce par a fi păreri personale ale ”robotului”.

Ce spune ChatGPT despre Mircea Badea

Așadar, printre altele, Mircea Badea e făcut comediant român, cunoscut pentru că a jucat în Las Fierbinți. ”Mircea Badea este un prezentator TV, actor și comedian român. El a devenit cunoscut publicului larg prin intermediul emisiunii sale TV În gura presei, care a rulat timp de mai mulți ani pe postul de televiziune Antena 3. În cadrul emisiunii, Badea a abordat subiecte de actualitate și politice și a adus adesea un ton satiric și ironic la subiectele discutate”, a scris Chat GPT. Așadar, se poate observa că inteligența artificială face referire la emisiunea de la Antena 3 la timpul trecut.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Mircea Badea ar fi jucat în ”Las Fierbinți” sau alte seriale de comedie, lucru fals. ”Pe lângă activitatea sa TV, Badea a fost implicat și în alte proiecte, cum ar fi filmele Minte-mă frumos și Las Fierbinți, și a fost gazda a numeroase evenimente live. El are o prezență puternică pe rețelele de socializare și a adunat o bază mare de fani și urmăritori datorită stilului său direct și provocator”, mai transmite inteligența artificială, conform DC News.

Așa cum poate fi remarcat, deși ChatGPT răspunde de obicei destul de sec și transmite că nu poate emite păreri subiective, neavând emoții sau preferințe personale, în acest caz inteligența artificială pare să-l tragă de urechi pe Mircea Badea pentru stilul său tăios.

ADVERTISEMENT

”Cu toate acestea, unele dintre comentariile lui Badea sau abordările sale pot fi considerate controversate sau deranjante pentru unii oameni. Este important să ne amintim că libertatea de exprimare este un drept fundamental, dar trebuie să fim atenți și să nu rănim sau să discriminăm pe nimeni prin cuvintele noastre”, a completat ChatGPT.

Cel mai recent comentariu făcut de Mircea Badea, care poate fi considerat ieșit din comun, e cel referitor la intenția Amazon de a introduce așa numita plată cu palma. Realizatorul TV a comentat în termeni dur acest demers, considerând că ”oamenii sunt nebuni”.

ADVERTISEMENT

”Amazon a introdus o nouă ”șmechereală”, care se numește plătește cu palma. Cum? Plătește cu palma? Vedem într-un filmuleț că pur și simplu pui mâna pe dispozitiv la magazin, fără card sau cash. Și cum faci? Te duci la ”chioșcu’ lu Pește”, pui cardul, pui mâna, pui și telefonul mobil, după aia ești de acord cu termenii de folosire, și după aia la casă, plătești cu palma.

Băi, oamenii sunt nebuni? Adică da, oamenii sunt nebuni. Nu era o întrebare, era o afirmație! Ce cred eu despre asta? Că este o cretinitate! Că este o cretinitate absolută! Înțelegeți? În loc să te duci la casă și să plătești ori cu cash sau cu cardul, mai întâi te duci la magazin, pui cardul jos, pierzi mult mai mult timp, după care pui palma, după care ești de acord cu condițiile, deci cardul aparține unei persoane cu palma asta. Și după aia nu mai pui cardul, pui palma. Care e treaba? De ce e asta o chestie tare? Adică de ce să nu pui cardul sau să nu plătești cu cash?

ADVERTISEMENT

Mie nu mi s-a întâmplat niciodată să plec fără bani cash la mine. Nu înțeleg de ce nu pot să plătesc cu bani. Orice cumpăr… Care e treaba? Cum să nu am cash la mine? Spălarea pe creier a oamenilor de pe planetă este îngrozitoare, dar oamenii merită! Toată propaganda asta, cardul este prezentat ca fiind comod și mijlocul modern de plată… Normal, vor să controleze orice vrei să faci, toate cheltuielile! Cine să știe? Autoritățile să știe! Deci toată propaganda asta este pentru control!”, a transmis Mircea Badea.

ADVERTISEMENT
Tags:
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de...
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de o lume întreagă EXCLUSIV
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane....
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane. Comoara uitată în sertarele românilor
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”