Life

Ce nu face niciodată Mircea Badea înainte de a pleca de acasă: ”Oamenii sunt nebuni?”

Mircea Badea a fost scos din sărite de anumite aspecte. Cu această ocazie, prezentatorul tv a vorbit și despre obiceiul pe care îl are.
07.04.2023 | 16:48
Ce nu face niciodata Mircea Badea inainte de a pleca de acasa Oamenii sunt nebuni
Ce nu face niciodată Mircea Badea înainte de a pleca de acasă. Sursă foto. Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Badea știe să spună lucrurilor pe nume întotdeauna. Prezentatorul tv nu este niciodată reținut și de asemenea, orice lucru deranjant îl expune în spațiul public. Așa a făcut și de această dată când a vorbit despre plata cu cardul și despre avantajele și dezavantajele ei.

Ce l-a revoltat pe realizatorul tv

Știm prea bine că după pandemie, plata cu cardul a devenit din ce în ce mai utilizată. Sunt și persoane care aleg să plătească cu telefonul, ori cu ceasul inteligent. Mircea Badea nu este însă chiar atât de încântat de aceste aspecte. Mai exact, realizatorul tv este de părere că plătind cu cardul, o persoană are supravegheate mai toate cheltuielile.

ADVERTISEMENT

Iar pentru că băncile țin evidența cheltuielilor pentru fiecare client, pentru el este deranjat faptul că se poate afla pe ce alege să cheltuiască o persoană banii. Discuția a pornit după ce Amazon a venit cu o opțiune nouă pentru plata cu cardul.

”Amazon a introdus o nouă ”șmechereală”, care se numește plătește cu palma. Cum? Plătește cu palma? Vedem într-un filmuleț că pur și simplu pui mâna pe dispozitiv la magazin, fără card sau cash.

ADVERTISEMENT

Și cum faci? (…).  Băi, oamenii sunt nebuni? Adică da, oamenii sunt nebuni”, a spus Mircea Badea. Totodată, el a dezbătut și filmulețul respectiv, iar mai apoi a spus ce nu face niciodată înainte de a pleca acasă, dar și care este motivul.

La ce nu renunță niciodată Mircea Badea

Mircea Badea nu renunță niciodată la banii cash. Acesta preferăm să facă cumpărăturile cu bani lichizi și este extrem de deranjat de evoluția plăților cu cardul. De asemenea, enervant este și faptul că autoritățile vor să vadă unde se duc banii anumitor persoane.

ADVERTISEMENT

Deși pentru unele persoana plata cu cardul poate fi comodă și totodată un mijloc modern, în realitate este vorba doar despre control, a mai adăuga acesta. ”Mie nu mi s-a întâmplat niciodată să plec fără bani cash la mine. Nu înțeleg de ce nu pot să plătesc cu bani. Orice cumpăr… Care e treaba? Cum să nu am cash la mine?

Spălarea pe creier a oamenilor de pe planetă este îngrozitoare, dar oamenii merită! Toată propaganda asta, cardul este prezentat ca fiind comod și mijlocul modern de plată… Normal, vor să controleze orice vrei să faci, toate cheltuielile! Cine să știe? Autoritățile să știe!”, a explicat Mircea Badea în emisiunea În gura presei. Și nu este prima oară când realizatorul tv spune lucrurilor pe nume într-o astfel de manieră. 

ADVERTISEMENT
Tags: