Life

Ce spune Dan Negru despre scandalul în care a fost implicat George Buhnici: „E un amănunt pe care românii nu-l cunosc”

Ce spune Dan Negru despre scandalul în care a fost implicat George Buhnici. Prezentatorul de televiziune a dat un exemplu de „Așa da”.
19.09.2022 | 20:00
Ce spune Dan Negru despre scandalul in care a fost implicat George Buhnici E un amanunt pe care romanii nul cunosc
Ce spune Dan Negru despre scandalul în care a fost implicat George Buhnici. Foto: Colaj Fanatik / capturi video Kanal D și Antena stars
ADVERTISEMENT

Dan Negru a vorbit despre scandalul în care a fost implicat George Buhnici, după afirmațiile controversate făcute de acesta la adresa femeilor.

Ce spune Dan Negru despre scandalul în care a fost implicat George Buhnici

Prezentatorul de televiziune a spus că în „lumea civilizată”, marile personaje ale lumii mondene, idolii generațiilor, nu fac niciodată parte din show-urile de talent, pentru că ei sunt de părere că nimeni nu ar trebui judecat vreodată.

ADVERTISEMENT

Acesta a făcut referire la scandalul în care a fost implicat George Buhnici, și el om de televiziune vreme de mulți ani, la Pro Tv.

Într-un interviu pentru Viva, Dan Negru a precizat că în emisiuni cum sunt America Got talent, marii actori au refuzat să facă parte din juriu, pentru că au refuzat să îi judece pe alții, indiferent că era vorba doar de un act artistic.

ADVERTISEMENT

„Puțini români știu că în lumea civilizată, în America, de exemplu, în juriile talent show-urilor cum ar fi Got Talent, actorii mari sau marile personalități au refuzat să participe, spunând că ei nu judecă niciodată pe nimeni.

În America Got Talent nu există De Niro, DiCaprio, Tom Cruise sau alte mari nume în juriu, pentru că ei au refuzat să judece. E un amănunt pe care românii nu-l cunosc”, a dezvăluit prezentatorul pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Dan Negru: „Românilor le place să judece”

Dan Negru chiar a spus că românilor le place să judece și să pună diverse etichete, și chiar dacă spunem că suntem un popor credincios, nu urmăm ceea ce a făcut Iisus.

„Nouă ne place să judecăm. Să punem etichete. Totuși, Iisus n-a judecat niciodată. Nu i-a spus bolnavului de lepră că e lepros și nici celui care nu vede nu i-a spus „orbule. Cred că e un bun model într-o lume a etichetelor”, a spus el.

ADVERTISEMENT

George Buhnici a aprins multe spirite după declarațiile făcute într-un interviu.

Acesta le critica pe femeile supraponderale și spunea că ar trebui să meargă la sala de forță și să se asigure că au un trup armonios înainte de a merge la plajă.

ADVERTISEMENT
Tags: