Life

Ce spune Doina Teodoru despre diferența de vârstă dintre ea și Cătălin Scărlătescu. Actrița este cu 17 ani mai tânără decât celebrul Chef

Doina Teodoru comentează diferența de vârstă dintre ea și Cătălin Scărlătescu. Actrița este mai tânără cu 17 ani decât faimosul bucătar.
11.03.2023 | 00:41
Ce spune Doina Teodoru despre diferenta de varsta dintre ea si Catalin Scarlatescu Actrita este cu 17 ani mai tanara decat celebrul Chef
Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, împreună la America Express. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Doina Teodoru a vorbit despre diferența de vârstă dintre ea și faimosul chef de la Antena 1, Cătălin Scărlătescu. Actrița este mai tânără decât partenerul ei cu 17 ani, iar această situație a iscat controverse printre cei care îi cunosc.

Doina Teodoru comentează diferența de vârstă dintre ea și Cătălin Scărlătescu: ”Sigur trebuie să fie altceva la mijloc”

Doina Teodoru are 33 de ani, iar Cătălin Scărlătescu 50. Cei doi sunt de mai bine de un an împreună și fac parte dintre cuplurile celebre din showbizul românesc. În ciuda diferenței de vârstă, nu au dat ascultare gurii lumii și au decis să înceapă o relație.

ADVERTISEMENT

Mulți când au auzit despre povestea de dragoste dintre actriță și maestrul bucătar au început să-și pună semne de întrebare, dacă nu cumva există un interes la mijloc. Invitată într-o emisiune TV, Doina Teodoru a lămurit situația.

Tânăra nu vede o problemă în faptul că este partenera unui bărbat de 50 de ani și consideră că orice faptă a unei persoane este judecată de către alte persoane din jur. De asemenea, ea crede că mentalitatea poporului român față de diferența de vârstă nu este una potrivită.

ADVERTISEMENT

”Orice ai face ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. 17 ani (n.r. diferența de vârstă dintre ea și Scărlătescu). Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”, a spus Doina Teodoru la XNS, de pe Antena Stars.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru fac echipă bună la America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt și mai mult în centrul atenției acum. Asta deoarece au luat parte la emisiunea America Express, iar filmările, care au avut loc în vara lui 2022, se difuzează din ianuarie 2023. Ei sunt una dintre cele mai bune echipe din competiție.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul maestru în arta culinară și actrița au depășit cu brio, până în prezent, probele din concursul de peste Ocean și au reușit să ajungă până în semifinală. Cum se vor descurca și în această etapă, vom vedea săptămâna viitoare.

Unii coechipieri, văzând cât de dificile sunt probele de pe Drumul Aurului, au vrut să renunțe și astfel să plece acasă. Întrebată tot în emisiunea XNS dacă și ea și Cătălin Scărlătescu s-au confruntat cu un astfel de sentiment, Doina Teodoru a negat: ”Până acum nu am avut niciun moment”.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au cunoscut pentru prima oară în Vama Veche și ulterior drumurile lor s-au mai intersectat la petrecerea unei prietene comune. Aici ar fi început, de fapt, toată povestea lor, care rezistă iată și în momentul de față.

ADVERTISEMENT